@mimzy123 ano biochemickr uz som mala 4x
Áno, držím palce, nech silnie 🍀☺️ ja som mala takú, teraz začínam 6tt🤗
@domka15_ vdaka🥰 tak nech to u teba vsetko dobre dopadne
Mne pred menštruáciou 4 dni ukázal digitálny, 1-2, hneď som išla k doktorovi zobral krv, krv pozitívna, nasadil Progestenale a doktor ma vypísal na PN, nakoľko mám namáhavu prácu a výši vek 😃 v polke piateho už bol vidieť vak, tak uvidíme hádam bude dobre. Niekdo udcudzuje, keď sa žena testuje pred menštruáciou, ja som za, aspoň žena zbystri, a urobí všetko preto aby dala bábu šancu.
❤️Držím palčeky 🍀Treba odpočívať, a papať kyselinu listovú
Nech vám to dobre dopadne 🙂 tvoj lekár rieši tie biochemické? Lebo tam by bolo hneď nasadiť progesterón, minimálne...
@any_soj vdaka. Ano jasne. Uzivammedrol fraxik a progesteron 🙂 preto musim testovat skoro
@any_soj my sme dva roky liečili, moju zníženú plodnosť, a priateľ oligospermiu. Nás už posielal do BA, na umelé. A zrazu zázrak. 😃
Priateľ bral flolandor, ale teraz posledné dva mesiace macu, ja inofolic, 😃 no po skúšala som aj alchemilkový čaj, grepovy džús pred ovulkou, Ananásový pri uhniezdeni.... Voľačo na tých radách od žien to bude, veľa som čítala skúsenosti báb tuná, a po skúšala 😃
@domka15_ haha ja tiež skúšam všetko možné.. aktuálne grepovy džús a vraj aj acc long je dobre na plodný hlien 😁
@123anonymko ano vyzera to tak 🙂 kolko si dpo?
@123anonymko ja som vcera bola mozno 9-10 dpo a mala som taky
@ninka99865
Ja som tento pila, a 5 dní po ovulke taky istý ale Ananásový 😃
@domka15_ a pomohlo? 😁
@ninka99865
No niečo na tom bude 😃
@domka15_ och ananás nemôžem ani cítiť.. je veľmi ananásovy ten džús? 🤣
Ja nesuhlasim s tym ze.rano.z.prveho ranneho byva silnejsia ciarka. Mne a aj takmer 98% babam tuto ukazovalo lepsie ciarky prave okolo obeda.alebo navecer
@zuzsat ano som ten pripad. Rano slabo a okolo obeda kolajnica
Pisem ze 98% zien to tak ma.za mna je ranny moc len fama ... Teoreticky by to malo sice tak byt ale prax ukazuje opak
Po práci idem kúpiť test tak skúsim dnes ešte navečer a zajtra ráno, uvidíme na porovnanie 😁

Áno aj ja som takú mala, ale môže prestať silnieť.