Je silné krvácanie po tabletke dôvod na obavy?
ahojte baby asi 3-4 dni dozadu som užila tabletku po Apereg a dostavilo sa mi špinenie ale čisto iba krv žiadny výtok mám mierne bolesti podbruska a mám mat aj v tomto období ovulaciu myslite že je to dôsledok tabletky po že mám krvavú ovulaciu alebo je to tehotenstvo po prípade niečo vážnejšie ? krvy nie je veľa ako pri menzese ale nie je jej ani malo je to ako výtok len namiesto vytoku mám jasno červenú krv celkom sa bojím stretli ste sa s tým už niekto ?
@ludmila727272 čo takto si prečítať príbalový leták? Na koníku, bohužiaľ, čakaj spŕšku komentárov o tom, ako vieš sexovať, ale nevieš čítať a už vôbec nevieš, ako funguje oplodnenie vajíčka a jeho ďalší vývoj 🙈
Tehotenstvo to nebude a ani krvavá ovulácia.
Niečo iné vážnejšie môže aj nemusí.
Ale s najväčšou pravdepodobnosťou je to následok tabletky.
Sú to silné hormóny ktoré urobia v tele bordel takže kľudne spustia aj krvácanie

Ulohou tabletky je oddialit ovulaciu, čiže nemala by si ju mať, aj keď v tom obdobi áno, tehotenstvo? 3-4 dni od užitia tabletky ? Nežartuj
Ta tabletka ma plno hormonov, čiže na každého zaucinkuje inak, treba ist na gynekologiu, alebo zavolat a spytat sa. Ale podla mňa je to bežné.