icon

Je skoro na test?

zazrak1991
26. nov 2021

Ahoj baby ,idem k vám s prosbou o radu . Posledný menzes som mala 8.10. ale nezľaknite sa , mám 40-43 dnove cykly . Ovulaciu viem vždy tak odhadom podľa bolestí a naladovosti ,podľa mňa bola tak 12-13.11 (vtedy sa aj muž poznazil). Teraz okolo 20.11 som čakala menzes ale neprišiel , bolesti mám už týždeň ,boli ma podbrušku , boli ma žalúdok ,je mi na vracanie . Tie bolesti sú ako keď mám dostať , plus mierne pichanie buď na pravo alebo na ľavo . Jedno dieťa už mám ,a viem že som mala aj vtedy bolesti ,aj silnejšie ako teraz ale aj tak som trochu v strese, bábätko som neplánovala (teda aspoň ja 😁), ale potešilo by ma to .V januári som potratila ,test mi vtedy vyšiel pozitívny keď mi menzes meškal 2 dní ,ale o ďalšie 2 dní bolo po všetkom 😞 takže tentokrát s testom čakám ,stále neviem či sa mi rozbehnú krámy ,a aj sa bojím či nieje na test skoro. Ešte dodám ,že mávam často takto neskôr ovulaciu ale menzes mi vždy príde najneskôr 43 DC.
Nechcem od vás aby ste mi povedali či som tehotná alebo nie ,ale mám 2 otázky :
Je podľa vás na test ešte skoro ?
Ak by to bolo tehotenstvo, sú tie bolesti normálne?
Ďakujem pekne za vaše rady a skúsenosti 🙂

Strana
z2
leuska1991
30. nov 2021

@zazrak1991 netreba zufat. Pride to vhodny cas. Ano,niektore sa pokusaju roky,je mi luto,ze sa takto niektore zeny trapia. Drzim palceky. Urcite sa podari ,verim tomu. Ja som otehotnela po 5mesiacoch po porode,bolo biochemicke,potom som mala menzes skory...lebo som dlho dlho spinila a krvacala a ani neviem ,kedy potom bola ovulacia a v oktobri uz nedosiel menzes. A teraz som v 12tyzdni. Tak dufam,ze bude babatko rast ako ma. Nastastie patrim medzi tie zeny,ktore otehotneli do pol roka . Cakam 4babo a tesim sa velmi. Prajem aj tebe to iste
A hlavne nevesat hlavu🥰

luci_ba
30. nov 2021

@zazrak1991 je mi to ľúto 😔 skús sa dať do pohody, užiť si Vianoce, aj ked viem že to sa ľahko hovorí a horšie spravi. Ja som si tiez preskakala toho dosť kym sa nam zadarilo, a fakt v mesiaci kedy som uz len čakala na menzes, aby som mohla ist na dalsie vysetrenia, mysliac si že ovulka daaavno prebehla - bum, dve čiariska ako hrom. Drž sa, verim že všetko je ako má byť 🙏

ailiba
30. nov 2021

@zazrak1991 tak to je mi veľmi ľúto😔.... No aspoň vieš, na čom si. Život ide ďalej, nabudúce to určite vyjde🙏💗.

zazrak1991
autor
30. nov 2021

Nechávam to tak ,budeme skúšať ...aspoň som zistila že je ten správny čas a že by som druhé už fakt chcela ❤️ krámy mi síce stále neprišli , príznaky mám stále tie isté , nechávam tomu čas do piatku a ak nebude pozitívny test alebo mi to nepríde tak sa aj tak objednám k doktorovi nech pozrie čo sa deje

gertrudka222
6. dec 2021

@zazrak1991 to ma mrzi, ze to nedopadlo tak, ako si si priala. Budem ti drzat palce, aby ste sa cim skor dockali 🙂

Strana
z2