Je slabá čiarka na teste dôvod na obavy?
Zdravím 5dni sa testujem a zatiaľ mi ciarky na teste nesilneju ciarky su slabé ale viditeľné pred 3 dňami robený clearblue negativny ..myslite že ide o niečo zle
.
Daj fotku testu, bol to len "duch" alebo regulérne čiarka. Počkaj pár dní a vyskúšaj znova
O čo zlé? Tehotná nemusíš byť automaticky, aj keď bolo všetko odsledované.
@elevora nie je to len kanálik ? 😬 Sa mi to zdá sivé... má to zafarbenie naživo?
Mala si pichnutu injekciu na vyvolanie ovulacie?
Ak ano, je to pravdepodobne z toho este
@elevora nie je to len kanálik ? 😬 Sa mi to zdá sivé... má to zafarbenie naživo?
@michaela789 3 značky testov na každom rohu t min sa mi ukazs slaba čiarka
Mala si pichnutu injekciu na vyvolanie ovulacie?
Ak ano, je to pravdepodobne z toho este
@catherinah 18 dni mam injekcie nemyslím
Som po jednom potrate velmi sa bojím nemam deti viem že to nevyzerá dobre
@michaela789 3 značky testov na každom rohu t min sa mi ukazs slaba čiarka
@elevora pošli foto všetkých
@elevora nemam fotene všetky testy viem ze to niesu kanáliky
Toto by som určite nepovazovala za pozitívne, mrzí ma to, ale toto na tehotenstvo nevyzera. Snáď ďalší cyklus už bude úspešný
@elevora na tých ostatných toho veľa nevidím 😶 Taketo testy by som vyhodnotila ako negatívne.
@michaela789 chcete mi povedať ze vam pride normálne že 7 testov mi vyšlo tak ze tam je niečo netreba to hľadát je to jasne viditeľné..inak vidno na fotke a nemam všetky fotky
@michaela789 chcete mi povedať ze vam pride normálne že 7 testov mi vyšlo tak ze tam je niečo netreba to hľadát je to jasne viditeľné..inak vidno na fotke a nemam všetky fotky
@elevora pozri počkaj dva tri dni a otestuj znova, nemá význam robiť x druhov testov. Ak ti bol pichnuty ovitrel ten sa môže držať v moči až 14 dní.
Ja chápem tvoju túžbu, mám za sebou niekoľko MA. Ale ani plánovaný styk vyvolanie ovulácie nemusí znamenať že sa podarí.
Ak si po styku už viac ako 2tyzdne a toto ti ukazujú testy, a ovsené nesilneju tak to tehotenstvo nebude. Takisto môžeš zájsť na krvný test a ten ukáže presne aj hladinu.
Držím palce aby si sa mohla čoskoro tešiť z vytúženého babatka
@elevora pozri počkaj dva tri dni a otestuj znova, nemá význam robiť x druhov testov. Ak ti bol pichnuty ovitrel ten sa môže držať v moči až 14 dní.
Ja chápem tvoju túžbu, mám za sebou niekoľko MA. Ale ani plánovaný styk vyvolanie ovulácie nemusí znamenať že sa podarí.
Ak si po styku už viac ako 2tyzdne a toto ti ukazujú testy, a ovsené nesilneju tak to tehotenstvo nebude. Takisto môžeš zájsť na krvný test a ten ukáže presne aj hladinu.
Držím palce aby si sa mohla čoskoro tešiť z vytúženého babatka
@sense ja sa skor bojím ze môže ist o biochemické alebo mimomaternicove že preto to nerastie
@elevora preto treba ísť na krv. Neviem ako u tvojho lekára,ale ja keď som mala "plánovaný " styk tak mi na 16dpo kázali urobiť test a na 18dpo som mala odber krvi. Digitálny test si skúsila robiť.
@sense pred 4 dňami negativny .. viem ze na tých testoch niečo je 7 rokov sa snažím o dieťa raz som potratila ciarky tam su len slabé velmi uz v tomto čase mali byt silne
@sense pred 4 dňami negativny .. viem ze na tých testoch niečo je 7 rokov sa snažím o dieťa raz som potratila ciarky tam su len slabé velmi uz v tomto čase mali byt silne
@elevora aj pri mimomaternicovom by už boli silnejšie. Skús sa ukľudniť, prestaň testovať a v pondelok chod k lekárovi a nechaj si urobiť test z krvi

@elevora ahoj , a už ti mešká MS ?