icon

Je slabá čiarka na teste dôvod na obavy?

elevora
5. sep 2025

Zdravím 5dni sa testujem a zatiaľ mi ciarky na teste nesilneju ciarky su slabé ale viditeľné pred 3 dňami robený clearblue negativny ..myslite že ide o niečo zle
.

Strana
z2
anonym_3ab506
5. sep 2025

@elevora ahoj , a už ti mešká MS ?

elevora
autor
5. sep 2025
@anonym_3ab506

@elevora ahoj , a už ti mešká MS ?

@anonym_3ab506 užívam progesteron v centre nam naplánovali pohlavný pomer .. menštruácia by podľa minulého mesiaca mala prísť včera ale užívam progesteron

simca115
6. sep 2025
@elevora

@anonym_3ab506 užívam progesteron v centre nam naplánovali pohlavný pomer .. menštruácia by podľa minulého mesiaca mala prísť včera ale užívam progesteron

@elevora buď to je biochemické alebo testuješ skoro

sense
6. sep 2025

Daj fotku testu, bol to len "duch" alebo regulérne čiarka. Počkaj pár dní a vyskúšaj znova

domka222
6. sep 2025

O čo zlé? Tehotná nemusíš byť automaticky, aj keď bolo všetko odsledované.

elevora
autor
6. sep 2025
@sense

Daj fotku testu, bol to len "duch" alebo regulérne čiarka. Počkaj pár dní a vyskúšaj znova

michaela789
6. sep 2025
@elevora

@elevora nie je to len kanálik ? 😬 Sa mi to zdá sivé... má to zafarbenie naživo?

catherinah
6. sep 2025

Mala si pichnutu injekciu na vyvolanie ovulacie?
Ak ano, je to pravdepodobne z toho este

elevora
autor
6. sep 2025
@michaela789

@elevora nie je to len kanálik ? 😬 Sa mi to zdá sivé... má to zafarbenie naživo?

@michaela789 3 značky testov na každom rohu t min sa mi ukazs slaba čiarka

elevora
autor
6. sep 2025
@catherinah

Mala si pichnutu injekciu na vyvolanie ovulacie?
Ak ano, je to pravdepodobne z toho este

@catherinah 18 dni mam injekcie nemyslím

elevora
autor
6. sep 2025

Som po jednom potrate velmi sa bojím nemam deti viem že to nevyzerá dobre

sense
6. sep 2025
@elevora

@elevora mne to príde ako kanálik, nie pozitívny test

michaela789
6. sep 2025
@elevora

@michaela789 3 značky testov na každom rohu t min sa mi ukazs slaba čiarka

@elevora pošli foto všetkých

elevora
autor
6. sep 2025
@sense

@elevora mne to príde ako kanálik, nie pozitívny test

@sense 3 značky testov a na všetkých mi ukazalo

elevora
autor
6. sep 2025
@michaela789

@elevora pošli foto všetkých

elevora
autor
6. sep 2025
@elevora

@elevora nemam fotene všetky testy viem ze to niesu kanáliky

michaela789
6. sep 2025
@elevora

@elevora nemam fotene všetky testy viem ze to niesu kanáliky

@elevora na tých ostatných toho veľa nevidím 😶 Taketo testy by som vyhodnotila ako negatívne.

marhulka13
6. sep 2025

Toto by som určite nepovazovala za pozitívne, mrzí ma to, ale toto na tehotenstvo nevyzera. Snáď ďalší cyklus už bude úspešný

sense
6. sep 2025
@elevora

@sense 3 značky testov a na všetkých mi ukazalo

@elevora v dnešnej dobe je veľa testov kde vyjdú takéto "čiarky" koľko dpo si?

elevora
autor
6. sep 2025
@michaela789

@elevora na tých ostatných toho veľa nevidím 😶 Taketo testy by som vyhodnotila ako negatívne.

@michaela789 chcete mi povedať ze vam pride normálne že 7 testov mi vyšlo tak ze tam je niečo netreba to hľadát je to jasne viditeľné..inak vidno na fotke a nemam všetky fotky

sense
6. sep 2025
@elevora

@michaela789 chcete mi povedať ze vam pride normálne že 7 testov mi vyšlo tak ze tam je niečo netreba to hľadát je to jasne viditeľné..inak vidno na fotke a nemam všetky fotky

@elevora pozri počkaj dva tri dni a otestuj znova, nemá význam robiť x druhov testov. Ak ti bol pichnuty ovitrel ten sa môže držať v moči až 14 dní.
Ja chápem tvoju túžbu, mám za sebou niekoľko MA. Ale ani plánovaný styk vyvolanie ovulácie nemusí znamenať že sa podarí.
Ak si po styku už viac ako 2tyzdne a toto ti ukazujú testy, a ovsené nesilneju tak to tehotenstvo nebude. Takisto môžeš zájsť na krvný test a ten ukáže presne aj hladinu.
Držím palce aby si sa mohla čoskoro tešiť z vytúženého babatka

elevora
autor
6. sep 2025
@sense

@elevora pozri počkaj dva tri dni a otestuj znova, nemá význam robiť x druhov testov. Ak ti bol pichnuty ovitrel ten sa môže držať v moči až 14 dní.
Ja chápem tvoju túžbu, mám za sebou niekoľko MA. Ale ani plánovaný styk vyvolanie ovulácie nemusí znamenať že sa podarí.
Ak si po styku už viac ako 2tyzdne a toto ti ukazujú testy, a ovsené nesilneju tak to tehotenstvo nebude. Takisto môžeš zájsť na krvný test a ten ukáže presne aj hladinu.
Držím palce aby si sa mohla čoskoro tešiť z vytúženého babatka

@sense ja sa skor bojím ze môže ist o biochemické alebo mimomaternicove že preto to nerastie

sense
6. sep 2025
@elevora

@sense ja sa skor bojím ze môže ist o biochemické alebo mimomaternicove že preto to nerastie

@elevora preto treba ísť na krv. Neviem ako u tvojho lekára,ale ja keď som mala "plánovaný " styk tak mi na 16dpo kázali urobiť test a na 18dpo som mala odber krvi. Digitálny test si skúsila robiť.

elevora
autor
6. sep 2025
@sense

@elevora preto treba ísť na krv. Neviem ako u tvojho lekára,ale ja keď som mala "plánovaný " styk tak mi na 16dpo kázali urobiť test a na 18dpo som mala odber krvi. Digitálny test si skúsila robiť.

@sense pred 4 dňami negativny .. viem ze na tých testoch niečo je 7 rokov sa snažím o dieťa raz som potratila ciarky tam su len slabé velmi uz v tomto čase mali byt silne

marhulka13
6. sep 2025
@elevora

@elevora pri mmt máš normálne pozitívny test, az potom začne kolísat hcg, takže spočiatku sa javí ako bežné tehotenstvo. Zvyčajne ho odhalí až sono , než testy

nikolani
6. sep 2025

@elevora viem že to nieje ľahké (ľahko sa to len povie) ale skús sa hodiť do kľudu, nemyslieť na to a za tie dva-tri dni skúsiť test znova. Dovtedy čiarka buď zosilnie alebo príde ms. Ak ani jedno, tak ťa určite budú chcieť vidieť v centre.

sense
6. sep 2025
@elevora

@sense pred 4 dňami negativny .. viem ze na tých testoch niečo je 7 rokov sa snažím o dieťa raz som potratila ciarky tam su len slabé velmi uz v tomto čase mali byt silne

@elevora aj pri mimomaternicovom by už boli silnejšie. Skús sa ukľudniť, prestaň testovať a v pondelok chod k lekárovi a nechaj si urobiť test z krvi

simca115
6. sep 2025
@sense

@elevora aj pri mimomaternicovom by už boli silnejšie. Skús sa ukľudniť, prestaň testovať a v pondelok chod k lekárovi a nechaj si urobiť test z krvi

@sense súhlasím , najlepší test je ten krvný , dovtedy sa hoď do kľudu , príde to keď to ma prísť ..

elevora
autor
6. sep 2025
@simca115

@sense súhlasím , najlepší test je ten krvný , dovtedy sa hoď do kľudu , príde to keď to ma prísť ..

@simca115 myslite že moze byt nejaká šanca ze všetko bude ok?

simca115
6. sep 2025
@elevora

@simca115 myslite že moze byt nejaká šanca ze všetko bude ok?

@elevora nádej je vždy len sa nestresujte ak ste tehotná tak stres tomu veľmi škodí

Strana
z2