icon

Je slabá čiarka na teste dôvod na obavy?

elevora
5. sep 2025

Zdravím 5dni sa testujem a zatiaľ mi ciarky na teste nesilneju ciarky su slabé ale viditeľné pred 3 dňami robený clearblue negativny ..myslite že ide o niečo zle
.

Strana
z2
elevora
autor
6. sep 2025
@simca115

@elevora nádej je vždy len sa nestresujte ak ste tehotná tak stres tomu veľmi škodí

@simca115 dnes som si znova urobila digi bol negativny tiez som si myslela že nejde o tehotenstvo ale nemôže to byt náhodná že na 7 testoch je slaba čiarka. Niečo tam musí byt

simca115
6. sep 2025
@elevora

@simca115 dnes som si znova urobila digi bol negativny tiez som si myslela že nejde o tehotenstvo ale nemôže to byt náhodná že na 7 testoch je slaba čiarka. Niečo tam musí byt

@elevora za mňa digitálne sú najlepšie . Clearblue je najlepšia značka

anonym_dd68a3
6. sep 2025
@elevora

@elevora digitalalny zachyti hcg 25,cize ak je negativny tak mate hcg nizsie,otazka je len ci testujete skoro a neostava nic ine len cakat a o 2testovat znovu alebo je to biochemicke a ms pride do 4dni od vysadenia progesteronu,ale kedze ste mali planovany styk,urcite vas poucili

elevora
autor
6. sep 2025
@anonym_dd68a3

@elevora digitalalny zachyti hcg 25,cize ak je negativny tak mate hcg nizsie,otazka je len ci testujete skoro a neostava nic ine len cakat a o 2testovat znovu alebo je to biochemicke a ms pride do 4dni od vysadenia progesteronu,ale kedze ste mali planovany styk,urcite vas poucili

@anonym_dd68a3 stale užívam progesteron práveže ze v pondelok chcem zavolať...a oboznámit ich zo situáciou

sense
6. sep 2025
@elevora

@elevora ak bol Digi negatívny tak tie čiarky na testoch sú len kanáliky. Aj na foto vyzerajú do šedá nie do ruzova

elevora
autor
6. sep 2025
@sense

@elevora ak bol Digi negatívny tak tie čiarky na testoch sú len kanáliky. Aj na foto vyzerajú do šedá nie do ruzova

@sense na zivo to vyzerá inak ... tiez som si myslela ale su tu 3 značky testov robila som 7 testov do 5 min stale sa urobila čiarka

simca115
6. sep 2025
@elevora

@sense na zivo to vyzerá inak ... tiez som si myslela ale su tu 3 značky testov robila som 7 testov do 5 min stale sa urobila čiarka

@elevora pozri ak ty tam vidíš čiarku treba testovať každý deň a keď bude silnieť tak je to v poriadku ak ostane taký duch tak je to biochemické

sense
6. sep 2025
@elevora

@elevora neviem ake druhy testov sú robila ale dievčatá tu mali už aj vytmraznejsie čiarky na testo typu mamatest ,pepino, top Secret, slniečko či ako to bolo ,baby test a pod. A tehu neboli . Jedna dokonca mala čiarku na mamateste keď ju namočila do koly.

elevora
autor
6. sep 2025
@sense

@elevora neviem ake druhy testov sú robila ale dievčatá tu mali už aj vytmraznejsie čiarky na testo typu mamatest ,pepino, top Secret, slniečko či ako to bolo ,baby test a pod. A tehu neboli . Jedna dokonca mala čiarku na mamateste keď ju namočila do koly.

@sense viem ze testy su zle ale nieje to ani pepino ani mama test ani slniečko

elevora
autor
6. sep 2025
@elevora

@sense viem ze testy su zle ale nieje to ani pepino ani mama test ani slniečko

@elevora musím len čakať nic ine nezostáva vie ze to dobre nevyzera

simca115
6. sep 2025
@elevora

@elevora musím len čakať nic ine nezostáva vie ze to dobre nevyzera

@elevora ak ti môžem poradiť neupinaj sa nad tým moc . Je to psychické náročné ja viem , aj my sme to zažívali celý proces IVF tiež zopár testov kde som lovila duchov , dosť mi z toho hrabalo .. len úprimne radim netráp sa nad tým .. nevyjde to teraz raz určite ..

anonym_dd68a3
6. sep 2025
@elevora

@anonym_dd68a3 stale užívam progesteron práveže ze v pondelok chcem zavolať...a oboznámit ich zo situáciou

@elevora ano urcite zavolaj,najlepsie by bolo,aby zobrali krv na hcg a oni uz vedia,ake hodnoty su ok a ake nie,ked budu hodnoty prilis nizke odporucia vysadit progesteron ako som pisala a do 4dni kym progesteron klesne pride ms

marhulka13
6. sep 2025
@elevora

@elevora prepáč, ale toto ani nahodou nie si pozitívne testy a digi ti to len potvrdil. Ubližuješ len sebe, keď sa upinas na niečo, čo nie je

elevora
autor
6. sep 2025
@marhulka13

@elevora prepáč, ale toto ani nahodou nie si pozitívne testy a digi ti to len potvrdil. Ubližuješ len sebe, keď sa upinas na niečo, čo nie je

@marhulka13 ja sa na na nic neúpinam ani nic podobne 7 rokov sa snažím otehotnieť jeden x som bola skončilo to potratom viem rozlíšiť úplne negativny test ano aj ja som si myslela že falosny test ale vzdy na každom jednom ktorom som robila.sa ukazé ciarka do 5 min urobila som si ich 7 3 rôzne značky tak to asi nieje náhoda už ..

marhulka13
6. sep 2025
@elevora

@marhulka13 ja sa na na nic neúpinam ani nic podobne 7 rokov sa snažím otehotnieť jeden x som bola skončilo to potratom viem rozlíšiť úplne negativny test ano aj ja som si myslela že falosny test ale vzdy na každom jednom ktorom som robila.sa ukazé ciarka do 5 min urobila som si ich 7 3 rôzne značky tak to asi nieje náhoda už ..

@elevora tak si daj vziať krv a budeš si už istá

domka222
6. sep 2025
@elevora

@elevora možno to nie je náhoda. Ale 5 dní a intenzita stále rovnaká... sama dobre vieš, že toto asi tiež dobre nebude. Viem,že to berieš stále ako nádej, len aby si nebola zase sklamaná.

Strana
z2