Podla mna jasne pozitivny
@vanilkovazmrzka po biochemickom tehotenstve sa už dosť obávam tých jemných čiarok na teste.Preto sa radšej pýtam, či niektorá mala takýto výsledok a bolo to ok a prosperujúce tehotenstvo.
To od slabej ma ďaleko, takúto som mala ja a teraz bum
@derna tak snáď to moje bum bude vo štvrtok u Dr.🤞😊
Veľa šťastia prajem 🙂
Ťažko povedať bud posunutá ovu , neskoršie uhnezdenie , alebo to odchadza a posledná varianta není to tam kde by to malo byť. A však držím palce
Verím že bude ozvy sa mi zajtra testuj🙃
Aj ja som mala takú. Dnes sa mi tu naháňa ročný šinter..držím palce ♥️
Tak prvý mohol byť slabší kvôli zriedenemu moču ak bol teda do obeda a dnes z raneho moču. Ta čiarka musela byť hneď ešte isto keď nebola ani kontrolná nabehnuta 😁 . Gratulujem
Tak prvý mohol byť slabší kvôli zriedenemu moču ak bol teda do obeda a dnes z raneho moču. Ta čiarka musela byť hneď ešte isto keď nebola ani kontrolná nabehnuta 😁 . Gratulujem
@mariska1989 práveže som mala silnejšie testy robené poobede a ten prvý ranný bol vždy len jemný, až do dnešného rána.Preto vidím, že hcg asi stúpa.
Toto robilo aj mne ráno bol slabší po obede zo zvedavosti silnejší a každý deň bol na všetkých vidieť rozdiel
Toto robilo aj mne ráno bol slabší po obede zo zvedavosti silnejší a každý deň bol na všetkých vidieť rozdiel
@mariska1989 už mám tehotenstvo potvrdené aj od lekára, tak snáď o 2 týždne bude aj to srdiečko už.

Podla mna jasne pozitivny