Je slabá druhá čiarka na teste znakom tehotenstva?
Ahojte, predvčerom som si robila pepino test vyšla tak slabá čiarka, že som ju videla iba pod určitým uhlom. Dnes mamatest slabá druha čiarka ale už som ju nemusela hľadat. Spravila som aj ďalší z toho istého mocu a aj ten vyšiel rovnako. Digi test neg. Stále možné, že hcg je nízke. 10.2. Bola ovulacia. Meriam si bazalnu teplotu a ta zatiaľ neklesla na predovulacne hodnoty. Neviem, máte niektorá prosím podobnú skúsenosť? Mohlo by to byt tehotenstvo? Ďakujem za odpovede. 😊
@jaaaa0017 ahoj a už ti mešká menzes? Či robíš ešte pred? 🙂 ja by som počkala zo 2 dni a urobila by som ..🙂 znova 🙂 veľa šťastia
@jaaaa0017 ahoj a už ti mešká menzes? Či robíš ešte pred? 🙂 ja by som počkala zo 2 dni a urobila by som ..🙂 znova 🙂 veľa šťastia
@miriamka1995 ťažko povedať nemavam nepravidelnú ms, ale keďže tentokrát viem kedy bola ovu. Mešká asi 2 dni. Počkám uvidím len je to už mätúce. Ďakujem 😊
@miriamka1995 ťažko povedať nemavam nepravidelnú ms, ale keďže tentokrát viem kedy bola ovu. Mešká asi 2 dni. Počkám uvidím len je to už mätúce. Ďakujem 😊
Aha chápem 🙂 jasné mne meškala 5 dní a bolo to momentálne som na konci 6 mesiaca držím Vám palce dajte potom vedieť 🙂
Ak si tam mala ciarku tak jasne ze je to tehotenstvo 😉
Ahojte, prajem pekný deň. Chcela by som Vás pekne poprosiť, neprosím si tu žiadne debilné komentáre..vopred ďakujem. Snažime sa už dlhši čas s partnerom o dieťatko. A urobila som si tehotensky test pretože mi meškajú s dnešnym dňom 9 deň. Pridávam fotku či náhodou nevídite aj vy tu slabú čiarku. Dneska som robila test ráno. Ďakujem Vám. Alebo či to nieje kanálik netušim. Ďakujem
Ahojte, prajem pekný deň. Chcela by som Vás pekne poprosiť, neprosím si tu žiadne debilné komentáre..vopred ďakujem. Snažime sa už dlhši čas s partnerom o dieťatko. A urobila som si tehotensky test pretože mi meškajú s dnešnym dňom 9 deň. Pridávam fotku či náhodou nevídite aj vy tu slabú čiarku. Dneska som robila test ráno. Ďakujem Vám. Alebo či to nieje kanálik netušim. Ďakujem
@kozorozec1998 negativ. Ak ti meska 9 dni, mala by si dve velmi silne ciarky...
slaba ciarka sa neda vyhodnotit, je tu koec takych testov a tehu to nebolo. ak si mala ovulku uz 2t dozadu, uz by si mala mat ciarku, ktoru nemusis hladat, uz by to malo byt jasne, aj ked su aj vynimky, no kazdym dnom sanca klesa.
zrovna testy, ktore ti ciarku ukazali asi dost duchujo - oba
@kozorozec1998 negativ. Ak ti meska 9 dni, mala by si dve velmi silne ciarky...
@anonym_a8e798 ďakujem
slaba ciarka sa neda vyhodnotit, je tu koec takych testov a tehu to nebolo. ak si mala ovulku uz 2t dozadu, uz by si mala mat ciarku, ktoru nemusis hladat, uz by to malo byt jasne, aj ked su aj vynimky, no kazdym dnom sanca klesa.
zrovna testy, ktore ti ciarku ukazali asi dost duchujo - oba
@majamat ďakujem
@kozorozec1998 bohuzial je to mamatest, navyse 9 den meskania aj pri posunutej ovulacii musi ukazovat ciarky jasnejsie
Tak žienky, u mňa to dopadlo tak, že na 16. Deň po ovulácii prišiel hnedý výtok silnejší. Ale teplota mi neklesla na predovulacne. Žiadne bolesti ako pri ms. Ale stále mi je nevolno, cez deň v práci pri námahe mám zvláštne kŕče a nenormálne ťažké nohy mám. Úplne ina ms ako som zvyknutá. Dnes je to 3. Deň spinenia ktoré už dnes počas dňa skoro zmizlo. Krv červená nikde. Takže či išlo o biochemicke tehotenstvo neviem vôbec.

Tak digi ma realne citlivost 15 nie? Pockaj este den-dva, ale vyzera to dobre, ked ti dva rozne testy ukazali ano...