icon

Je slabšia čiarka na Clearblue teste po zaschnutí v poriadku?

6. aug 2026

Ahojte, robila som si dva clearblue testy a ultra včasný vyšiel hneď výrazne pozitívne, ako vidno na foto. Po zaschnutí je ale čiarka výrazne slabšia, myslite že je to OK ? Viem že po limite sa test odcitavat nemá no pri prvom tehu sa mi toto nedialo (tento test som si chcela odložiť na pamiatku).

Dakujem 🙂

anonym_ffc7c6
6. aug 2026

Odictat sa nema po limite takze je to uplne v poriadku, mne dokonca po cca pol hodine sa uplne vypol. Akoze naco ti bude ocurany test ako pamiatka?

dia99
6. aug 2026
@anonym_ffc7c6

Odictat sa nema po limite takze je to uplne v poriadku, mne dokonca po cca pol hodine sa uplne vypol. Akoze naco ti bude ocurany test ako pamiatka?

@anonym_ffc7c6 ja mám tiež testy odložené. Dokonca jeden mám v obývačke vo fotoramiku s fotkami z ultrazvuku 😉

autor
6. aug 2026
@anonym_ffc7c6

@anonym_ffc7c6 no veď ako pamiatka 🙂

A Dakujem pekne, z prvého tehotenstva mi ostal test bez zmeny tak som nevedela či je to chyba alebo výsledok ukázalo zle…

anonym_ffc7c6
6. aug 2026
@dia99

@anonym_ffc7c6 ja mám tiež testy odložené. Dokonca jeden mám v obývačke vo fotoramiku s fotkami z ultrazvuku 😉

@dia99 fotku chapem, to aj ja mam v spomienkovej krabici ale ocurany test mi pride dost nechutne si nechavat ale je to kazdeho vec

dixitka
6. aug 2026

Tie čiarky takmer vždy po zaschnutí vyblednú.

dia99
6. aug 2026
@anonym_ffc7c6

@dia99 fotku chapem, to aj ja mam v spomienkovej krabici ale ocurany test mi pride dost nechutne si nechavat ale je to kazdeho vec

@anonym_ffc7c6 niee ja mam normálne test nie fotku testu ... a uz to budem mať 5 rokov v októbri 🤣

anonym_ffc7c6
6. aug 2026
@dia99

@anonym_ffc7c6 niee ja mam normálne test nie fotku testu ... a uz to budem mať 5 rokov v októbri 🤣

@dia99 sama si pisala, ze mas fotky ultrazvuku k tomu som napisala, ze fotku (rozumej ultrazvuku) mam aj ja ale test mi pride naozaj nechutny.