Je slabšia čiarka na Clearblue teste po zaschnutí v poriadku?
Ahojte, robila som si dva clearblue testy a ultra včasný vyšiel hneď výrazne pozitívne, ako vidno na foto. Po zaschnutí je ale čiarka výrazne slabšia, myslite že je to OK ? Viem že po limite sa test odcitavat nemá no pri prvom tehu sa mi toto nedialo (tento test som si chcela odložiť na pamiatku).
Dakujem 🙂
Odictat sa nema po limite takze je to uplne v poriadku, mne dokonca po cca pol hodine sa uplne vypol. Akoze naco ti bude ocurany test ako pamiatka?
@anonym_ffc7c6 ja mám tiež testy odložené. Dokonca jeden mám v obývačke vo fotoramiku s fotkami z ultrazvuku 😉
Odictat sa nema po limite takze je to uplne v poriadku, mne dokonca po cca pol hodine sa uplne vypol. Akoze naco ti bude ocurany test ako pamiatka?
@anonym_ffc7c6 no veď ako pamiatka 🙂
A Dakujem pekne, z prvého tehotenstva mi ostal test bez zmeny tak som nevedela či je to chyba alebo výsledok ukázalo zle…
@anonym_ffc7c6 ja mám tiež testy odložené. Dokonca jeden mám v obývačke vo fotoramiku s fotkami z ultrazvuku 😉
@dia99 fotku chapem, to aj ja mam v spomienkovej krabici ale ocurany test mi pride dost nechutne si nechavat ale je to kazdeho vec
@anonym_ffc7c6 niee ja mam normálne test nie fotku testu ... a uz to budem mať 5 rokov v októbri 🤣
@dia99 sama si pisala, ze mas fotky ultrazvuku k tomu som napisala, ze fotku (rozumej ultrazvuku) mam aj ja ale test mi pride naozaj nechutny.