Je sneh vždy biely alebo má iné odtiene?
Bielo biely však?

@radkak89 no neviem presne kedy som mala ovulaciu, ms by som mala dostať o 3 dní.. Ale v priebehu cyklu som ovu nezachytila... Príznaky podobne ovulácii som mala 4 dní dozadu.. V mojom prípade je to aj, skoda testovať, viem ale nedalo mi to, najbližšie urobím test budúci týždeň v sobotu ak nedostanem ms..
Alebo i ak povedané, mávam 35dnove cyklu vždy som dostala ms presne.. No a vlastne teraz je 32 deň, preto som testovala ak by som mala zas tak 35 dnovy cyklus.. Ale tento mesiac som si nie istá. Lebo 4 dní dozadu som mala úplne príznaky ovulácie, chuť na sex bolesť pri sexe, a kŕče v podbrušku.. To vždy pri ovulácii mam... Ale pre o mam tento cyklus tak narušený nwm... Bud tie kŕče teda boli uhniezdovanie alebo ovulacia ( ja mam inak potvrdene aj od lekára, že mávam aj dve ovulácie v jeden cyklus, takže preto som si nie taká istá)
@radkak89 vysvetlenie mam vyššie, par dni sa cítim na hovno, mam nafúknuté brucho je mi zle nevládzem, som športovo aktívna 5x do týždňa mávam tréningy ale posledne asi 2-3 dní som totálne KO a nevládala som, čo je u mňa nezvyk.. Cítim sa total ako po opici.. Tak hľadám dôvod, neviem ci som mala ovulaciu v strede cyklu alebo posunúť . Netuším.. A preto som z toho zneistena
@okm221 Test je negatívny tie ,,ovulačné,, bolesti čo si cítila môžu byt aj typické predmenštruačné bolesti. 3 dní pred MS by už mini ducha ukázal tento intim test mne tak už ukázal. Niekomu ukáže až neskôr ale to len tým co nemajú pravidelný cyklus ale to by si mala tak každý mesiac pravidelne. Nestresuj sa zbytočne a radšej otestuj deň v ms alebo deň po
@bambieblue posledné mesiace som vždy vedela kedy mam ovulaciu.. Lebo pozitívny ovulacny test v ten deň spomínané príznaky a potom pichanie v podbrušku, cca 10 min silná pichava bolesť vysgrelujuca až do konečníka,, tak sa u mňa vždy prejavuje ovulácia.. A tento mesiac to bolo neskôr než bežné.. Ale ano žiaden stres, bud som alebo nie a ci to zistím teraz alebo o týždeň mi môže byť jedno 🙂
@okm221 presne to poznám 😄 ja som sa testovala 2h po sexe 😂 nedočkavost je sviňa, držím palce ak sa snažíte, ja mám doma 5m babo už. Pozit test mi vyšiel 4 dní po meskani ms a to som testovala už 1 deň keď meškala ale nic ani na 2. deň nič ani 3. až 4. Deň mi vyšiel duch aj to hodinu a pol po.ocurani 😅 ale odvtedy boli už len silnejšie 🥰
@okm221 ja som ostala tehotná v ten mesiac kedy mi ako jediný vyšli všetky ovu testy negatívne... mágia
@o_zuzka123456 ďakujem za podporu, mne je jedno ci budem tehotná ci nie, ale nerada som v neistote, rada by som vedela na com som :D
@okm221 a už vieš? :D
@o_zuzka123456 ano som tehotná 🙂

@okm221 tak tu naozaj nevidno nič... už máš mať MS? Koľko dní si po ovulacii?