Je tam čiarka??? lebo tam vidim uplne slabulinkú.
Ani ja zatiaľ nič nevidím ale ak ti meškajú, tak si vyskúšaj ráno spraviť test, vtedy je presnejší.
@adusik12457 taktiež ale úplne slabučkú, takže ešte fakt pár dni vydrž a potom test zopakuj. Držím palčeky 🙂
aj ja som tam videla a to som mala dnes dostať ms a nič skúsim test tak v nedeľu alebo v pondelok bolia ma aj prsia aj pod bruchom
@adusik12457 tak skus v pondelok to by už malo byť iste 🙂 ja mam dostať zajtra ale keďže som už ako chorá nedočkavostou 😁 tak skúsim zajtra ráno to by mohlo byt vidieť keď takto to vyzeralo z poobedia dnes ci? Koľko sa snažíte o bábätko? 🙂
@adusik12457 ci v nedeľu skus ja som už v tom ze dnes je piatok 🤣🤣🤣 zajtra voľno asi preto 🤣🤣
@cerstva2712maminka je to naživo strašne slabé. Myslíš že by to takto mohlo vyzerať v deň ms? Ovulácia bola cca pred 12 alebo 14 dňami.
@adusik12457 Ahoj, ja neviem ci som tak vystavkovana s toho ze aj my sme sa snazili, ale odkedy mam malu, vidim tie ciarky vsade😂. A vidim tam slabulinku aj tento x u teba...Ale zaklad je pockat 2-3dni este a otestovat ❤ drzim silno silno vsetky palce ❤😘

Ja nevidim nic🤔