Je tam druhá čiarka?
Ahojte. Mne sa tam niečo marí. Som z toho kus napätá 🤫 ale bola by som veľmi rada. Test je robený týždeň skor pred MS..🤦😁

Čosi sa mi tam zdá ale rak ťažko povedať týždeň pred MS 🤷
Zdá sa tam ružový duch, ale ešte je skoro. Testla by som znovu v deň neočakávanej ms.
Iste, test zopakujem..len sa mi to zdá neuveriteľné..a zvedavá som bola 🤦😁
Ja som tyzden pred MS mala pri druhom dosť silnú druhu čiarku... Tu je to ťažko povedať... Skús o pár dní alebo si počkaj na meškanie,... Zbytočne je robiť skôr, pokým nemáš príznaky
Ani nie je dôležité koľko dni pred MS ale skôr koľko dni po ovulácii
Ano,podla mna sa crta pozitivita,ale treba pockat.Ale zodpoveda presne dnom pred MS ako uvadzas.Uz zajtra bude vyraznejsia.
@dijka123 Zle pozeras.Jasne sa tam crta druha ruzova.
Skúsila by som digi test. Pri takejto čiarke mi už ukazal pozitivitu aj digi test a tam to už máš jasné 😄😊
Tiež vidím ružového ducha ;)
@maminkadeticiek ved dobre prepac
Dievcata o akej druhej ciarke tu pisete ved je to jednoznacne 1ciarka nic viac naco jej davate zbytocne nadeje
@maryhrib ja so si urobila test zo srandy 14 dni po styku, to bolo negativne. A potom o par dni neskor, ked mi mali prist kramy (nechodia mi na den presne, ale 3 dni hore dole) a vtedy tiez len zo zvedavosti som si urobila a cakala som negat, no boli uz 2 ciarky :D tak drzim palce
Ale nic nevidim na tomto :(
Ta druha “ciarka” vami zvana “duch” je farbivo ktore zosilnie ked je v moci hcg t.j. Tehotenstvo .. nie som ziadna Dr ale toto neviem naco je dobre klamat samu seba ze tam su dve ciarky a nie su psychika potom zbytocne trpi ale inak zelam ti to a drzim silno prsty
@maryhrib áno, je tam...a týždeň pred MS je to úplne super
@jaruna123 tu je kde som dala šípku
Tu som fotku trošku upravila ak nevidia niektoré baby, ale podľa mňa to je jasné aj na tej neupravenej 🙂 @maryhrib potom daj vedieť keď spravíš ďalší test 🙂
Možno, zdá sa mi že áno ale čo ja viem
@summersunny94 ja už mám pocit, že niektoré to píšu naschvál, že to nevidia, hoci je to pekne vidieť
@zuzanockamt presne aj ja si to myslím, lebo niekedy naozaj nie je možné (ako aj v tomto prípade) že to nie je vidno. Možno to píše ženy zo závisti, možno len tak chcú znížiť náladu tým čo sa tešia .. neviem ale je to smutné 😔
@summersunny94 asi tak. Niekde je to ozaj problém vidieť, ale toto je pekne viditeľné.
Ahoj vidím čiarku 🍀🙏

@maryhrib neni tam druha ciarka