icon

Je tam druhá slabá čiarka?

patulienocka3003
4. jan 2025

Neviem či vidím len ja tu druhú slabucku ciarku alebo som slepá🤣🙈

really8
4. jan 2025

@patulienocka3003 nevidim nic

patulienocka3003
autor
4. jan 2025

Neviem teda😏

really8
4. jan 2025

@patulienocka3003 ked chcem tak vidim. Pre mna by tento test ale nic neznamenal a bez porady s verejnostou by som o par dni spravila iny

denisa_deniska
4. jan 2025

@patulienocka3003 akože hej, čosi tam vidieť. Ale nepokladám ho za pozitívny, urob si zajtra ďalší, nepíšem o pár dní, lebo ja by som ho tiež robila zajtra 🙂 držím palce!

stellarstar
4. jan 2025

@patulienocka3003 koľko ti meška ms a koľko dní si od posl styku?

ki__
4. jan 2025

@patulienocka3003 ja som mala takúto slabučkú čiarku ale na papierovom teste. (Možno trošku viac bola vidieť, ale tiež som sa musela nato dlho pozerať). A už som to brala ako pozitívny haha 😂😂 večer som si spravila ďalší a tam už bolo vidieť riadne druhú čiarku. Test som si robila deň alebo dva pred menštruáciou. 😂
Držím palce aby to vyšlo tak, ako si praješ. 🤞🏽

glade22
4. jan 2025

Takýto test nič neznamená.
Bez ohľadu na to, či niekto vidí, nemôžeš sa tešiť ani stresovať a o pár dní musíš otestovať zase pre jasnejší výsledok.

lindus_esterka
4. jan 2025

Ja ju tam vidim. Urob si urcite neskor dalsi, mala som rovnaku a nebolo z toho nic.

lucia13022023
4. jan 2025

Ja tam druhu vidím. O pár dní si stav ďalší.

dianka3
4. jan 2025

@patulienocka3003 test negatívny

patulienocka3003
autor
7. jan 2025

Robila som si o pár dní ďalší a ahaaaa🥹😍

patulienocka3003
autor
7. jan 2025

@ki__ ja som velakraat skusala uz, a hlavne vtedy ked som bola nedockava🤣🤣 lebo som chcela hned vediet, ale to bolo vzdy take, ze bud ziadna ciarka alebo tam bol duch a uz to som brala ako pozitivne 😂
Ale teraz som aj dlho cakala, nesledovala sa tak ako predtym, tak hadam nakoniec sa podarilooo😍

ki__
7. jan 2025

@patulienocka3003 ja som s testom išla už na istotu. Tak som to cítila že sa to podarilo, takže preto som si spravila test pred menštruáciou ešte a bol pozitívny. Držím všetky prsty, budem na vás myslieť!!! 🤞🏽🤞🏽☺️☺️

patulienocka3003
autor
7. jan 2025

@ki__ tak to je super☺️ som rada, že ti to vyslo 🥰 a v ktorom si tyzdni uz alebo mesiaci? ☺️ ďakujeem moc, moc🥰❤️

ki__
7. jan 2025

@patulienocka3003 tak toto už bolo pomaly pred rokom 🥹🥹😂