icon

Je tam duch?

lenulka_rei
11. sep 2022

Ahojte, dnes ráno som si robila test a objavila sa tam slabulinká druhá čiarka, ktorú vidím, keď zasvietim baterkou na telefóne... robila som si testy aj predošlé dní a boli negatívne. Dnes som asi 12 DPO, príznaky mam.. napína ma z vody (to som mala aj pri prvej dcere), mam chuť na štipľavé, nízky tlak, bolí ma hlava, som neuveriteľne unavená a od piatku mam asi 2x do dňa ružový vytok, ktorý je viditeľný len na toaletnom papieri (zrejme uhniezdovanie). Inak nekrvacam. Bolesti mam podobne ako pred PMS, bolesti podbruska a krížov. Je to podľa vás pozitívny výsledok?

Je tam duch?Je tam duch?
Strana
z3
lenulka_rei
autor
1. okt 2022

@jzuzka ahoj, ako si dopadla u doktora?

jzuzka
1. okt 2022

@lenulka_rei ahoj, no bola som na preventivke a nic tehotna nie som....tak v pondelok uz idem do prace uz nie je dovod byt pn...a tiez az v novom roku bhdeme riesit treti vklad....a ty ako sa mas, co nove

janka_01
20. jan 2023

@lenulka_rei ako si vtedy dopadla?

lenulka_rei
autor
20. jan 2023

@janka_01 vtedy som nebola tehotná, ale teraz akurát mi vyšli všetky testy krásne pozitívne, tak sa teším, dúfam, že všetko bude v poriadku. Prvý pozitivny test mi vyšiel v pondelok, v piatok som mala dostať menštruáciu. Dnes už krásna a silná druhá čiarka nabehla hneď. 🤍

lenulka_rei
autor
20. jan 2023

@jzuzka tentokrát mi vyšli krásne tehotenské testy pozitívne 😊 takže dúfam, že bábätko bude pekne rast a bude zdravé a ty ako?

jzuzka
20. jan 2023

@lenulka_rei ano, ahoj, tak to sa velmi tesim s tebou ja uzivam estrofem hormony a pripravujem sa tak na vklad tretieho embryjka....v pondelok mam kontrolne sono...povedia uz aj termin vkladu tak sa pomalicky tesim a verim ze to vyjde aj u mna...ako sa citis ty

lenulka_rei
autor
Autor odpoveď zmazal
lenulka_rei
autor
20. jan 2023

@jzuzka Tak držím silno palce, aby to vyšlo. Okrem strašnej únavy, neustáleho hladu a napínania sa mám dobre 🙂 Hlavne, nech je malé zdravé a pekne rastie, ja všetko vydržím. 🙂 Celkom som bola prekvapená, že mi vyšli pozitívne testy 5 dní pred ms, pri dcére mi pozitívne vyšiel test až 6 dní po meškaní. Dnes ms nedorazila a dúfam, že ešte 9 mesiacov nedorazí. Potom daj vedieť, ako si dopadla. 🙂

jzuzka
20. jan 2023

@lenulka_rei ano tak fajn , jasne dam ti vediet....a drzim palce az nedostanes menstruaciu a teda vydrzis...aj v ocakavani a radovani sa z dietatka....ja by som sa tiez uz potesila rada aspon jednemu dietatku ....som zvedava ako mne vyjdu testy , naposledy az na 10 den po vklade ale to sa berie inak ako ked ti meska....ale pravdou je ze menstruacia meska i vtedy

Strana
z3