@flora2511 mne už začalo veľmi pobolieva brucho a kríže a prsia citlivé na dotyk. Ale bojím sa popravde. Ešte počkaj. Koľko si dpo? Nič nemusí znamenať ze ta nebolia. Veľmi ti držím palce. ❤❤ ja zajtra testnem zas. 🤦♀️ a ďakujem ti veľmi. Dúfam aj ja. 🫶
U mna to tak je vždy. Nejdem to už ďalej riešiť a budem sa tešiť z Vianoc. 13-14 dni by som mala byt, nesledovala som to veľmi tento mesiac. Z teba sa teším, na Silvestra už budeš mat ten test s oboma silnými čiarkami 🥰
@flora2511 no nebudem sa zatiaľ tešiť. Radšej. Takto to mam spolu. Tak neviem ci silnie. Budem na teba myslieť. Krásne vianoce ti prajem. 🩷
Silnie 😍
@zuzi0911 ❤❤❤ tak niesom blázon. Ďakujem. ❤
Silnie😇krásne Vianoce 😍
@kuko55 ďakujem. Aj tebe najkrajšie Vianoce. ❤️
Ano silnie 😍 jeeej normalne sa tešim spolu s tebou 😍
@maryetta juj ďakujem. Ja sa teším ešte len potisku. ❤️
Hcg sa zvyšuje o deň... A medzi prvou a poslednou rozdiel je. Hlavne sa nestresuj
@sense bojím sa ako čert kríža.
Veru. Tiez som už skor citala ze ak testovat tak staci kazdy druhy den. A tam v testoch aj vidiet rozdiel 🙂
Viem ze je to stresujuce ale… neries. Bude ako ma byt. Ber to tak ze ani strach stres tomu nepomaha 🙂
@maryetta to máš pravdu. Ďakujem. Už aj tak nemám žiadny test, takže po probléme. 😅
Viem ako sa cítiš, mam za sebou 2 Ma, aj biochemických preto ja sa už netestujem kým ms nemecká aspoň 5 dní. Lebo toto nahanie duchov ma strašne stresovalo
Toto tak dobre poznám 😅 už ta vidím 27. v lekárni 😀 Testy mas na tuto dobu pekne. Málokto by tam vôbec nieco mal. Držím ti moc palce ❤️
Ale silnie...hcgvsa zvyšuje kazde 2-3dni...čiže keď porovnám 10 a teraz tak je tam krásny rozdiel...neboj sa ,bude všetko v poriadku ❤️
Práve preto by som tak skoro netestovala. Držím ale palce nech silneju
Stále cakam. Dnes to pride, cítim to 😳
Ty sa daj teraz do kľudu, dobre bude 🙏🏻 vysvetlí bábätku, že ho s vami čaká krásne detstvo 😀
Ahoj robila si dnes test? Vyzerá že ti silnie ☺️ držím palce
Aj ja tam vidim ciarky 😇 drzim palce a daj vediet ako to dopadlo ❤️🙏
@summersunny94 ahoj jasne ze som ešte nasla jeden. Myslím ze zajtra už 🩸 nepríde.
@ivula123 jasnačka. Ďakujem. ❤️🩷
@flora2511 ako si na tom?
Jeej super krásne pozitívny test. Gratulujem ☺️
@summersunny94 ďakujem. Dúfam ze sa udrží. ❤️
Kraaasne ❤️🙏 gratulujem, nech je vsetko v poriadku 😇
@ivula123 ďakujem. ❤️

Vyzerá to veľmi nádejne. Neboj posilnie ☺️
Mna prestali bolieť prsia, tak som ani netestovsla. Nevadí, raz to vyjde. Tebe prajem nech tie kramy už nedostaneš a di tretice to vyjde šťastne 🥰 Krásne Vianoce prajem!