Ja nevidim
To isté ako predomnou 😊
Za mňa počkaj 3-4dni à správ test. Ak budeš tehotná, test nebude nutné upravovať
Je to otázne. Vidno niečo, ja som mala ale takýchto duchov viackrát keď som nebola tehotná
@inak2022 ja ešte nie. Teda tento test vraj neduchuje myslím.
@zuzi0911 nerozumiem 🙂
Citala som iba koment,ze vidno aj bez priblíženia, len lepšiu foto by to ešte chcelo 😊
@zuzi0911 jaaaaaj. Nemám ale budem silná a testnem o dva dni. 😅 tento už je v koši.
Véd tento isty test odfot na dennom svetle najlepšie pri okne na parapete....😉
@kuko55 noo v koši už je
A ja v robote. 😅😅 ale tak budem dúfať ze je to tam. Tíško dúfať.
Tak veľmi držím palce 🥰
Držím ti palce....obdivujem tvoj pokoj....ja ked som mala podozrenie, som si test skúšala aj v práci 😆😆
@simonka15513 dobree to ešte b, celkom šlo keď ja som ešte 5 dní pred MS snáď ta budem nasledovať
Držím palce 🙏🫶 mne to pribudne ked bude mat maly dva a pol roka tak rozdychavam este 😀
@simonka15513 nooo ja mam 9 ročného a tento rok 2x biochemické. Za to som taka nedockava.
@simonka15513 a ďakujem možno bude vianočný darček
🩷
Ja som si pri prvom robila test 24.12. 😉 rano. Tak skus 😉 uz by to malo byt silnejsie.
Pri dcerke som si robila test 2dni pred ms-a to mi uz bolo zle 😅 A uz bola viditelna ciarka.
@maryetta dúfam dúfam. Mne zle nebyvalo, zatiaľ len prsia cítim, podbrusko a chuť na slaninu a klobásu. 😅😅
@kuko55
@simonka15513
@maryetta dobre ráno zenicky, fotenie v limite bez ničoho. Je tam duch ci len hľadám v mojej hlave? Nevydržala som do zajtra. 🤦♀️🤦♀️
Je tam 😍
@zuzi0911 potichu sa budem tešiť. Veeelmi potichu. 🩷🩷
Držím veľmi palce ❤

Ja vidím aj bez priblíženia, skus dat aj bez filtra.