icon

Je tam duch?

4. jan 2023
Je tam duch?
kitycat
4. jan 2023

Nie a neohryzaj si nechty

hacula1816
4. jan 2023

@kitycat to je mozno z toho stresu z meskajucej menstruacie, ktovie :D ale tak netreba hned hejtovat pravdaze. kazdeho vec, ake ma nechty a co robi vo svojom volnom case, nie? :D no a kazdopadne, na teste nie je absolutne nic, takze asi tak :D

andrea_82
4. jan 2023

@kitycat bože a takáto odpoveď bola na čo dobrá? Silou-mocou si potrebujete na niekom honiť ego? Lebo vy všetky, aj tie ktorým sa tvoja odpoveď páči, ste dokonalé. A nie, ja si nechty neobhrýzam, ale nikdy by ma nenapadlo toto niekomu písať.

lamonita
4. jan 2023

Foto máš tmavú a neostrú. Nie je šanca to rozoznať. 🤷‍♀️

sense
4. jan 2023

Nič nevidim

kitycat
4. jan 2023

@andrea_82 nie, nepotrebujem. Ale tie nechtiky ma hrozne malinke, az to pekne nie je

autor
4. jan 2023

@kitycat neriešim nepodstatné veci keď riešim zdravotne problemi . Možno to raz pochopíte ale dúfam že mie

krissstiina8
4. jan 2023

Ja tam nevidím nič, skúste iný test alebo možno lepšie odfotiť 🙂

zuzi0911
4. jan 2023

Nagativny test

nykkushka
4. jan 2023

@kitycat len na margo tých nechtov - mne sa z neustáleho dezinfikovania rúk robia neskutočne zadery, suché ruky až do krvi a tiež ak mi vidí niekto ruky, môže si myslieť, že som nejaká neuroticka ženská čo si driape kožu do krvi 🤷‍♀️☺️ takže netreba hneď riešiť to ako človek vyzerá. Aj keby si ich autorka kusala do polovice prstov, nám to môže byť ukulele, keďže otázka znela ináč ☺️😉✌️☮️
A môj manžel má podobné nechty a nikdy si nechty nekusal, takže nemusí to byť z toho 😉

kitycat
5. jan 2023

@nykkushka ja mam zase z pouzivania cistiacich prostriedkov uz asu navzdy poskodene loziska a niektore nechty mi uz netastu rovno, ale oblucikom.. Niet nad pekne nechty ☺️