Je tam duch?
Ahojte zienky, 2 tyzdne mi meska mS. Predpokladam, ze toto je negativne ako pozitivne. Ja tam vidim nieco, ale moze to byt kanalik. Dve deti mame, vzdy ukazalo jasne ciarky uz o takomto case ani nehovorim. Nemali ste niekto skusenosti s cystou, ze ste mali podobne ,,priznaky,, popripade mimomaternicove tehotenstvo ? Tehotenstvo nie je vylucene, ale myslim si, ze uz by to bolo jasne. Ked do pondelka nepride ms tak idem k lekarovi . Mam bolesti brucha, dokonca dneska krize v noci boleli jak slak, vytok mam klasicky bez zafarbenia.
Nieco tam je, len po dvoch tyzdnoch meskania by uz podla mna boli kolajnice. Ale tazko povedat. Mozno biochemicke? ked mavas inak pravidelny menzes. Ozaj budes asi mudrejsia po navsteve gynekologa. Drzim palce ❤️
Nemohla sa posunúť ovu?
@ninka99865 joooj mohla, ale manzel odisiel 2.1 uz do zahranicia. A to si myslim, ze aj keby sa posunula tak aj tak uz by to ukazalo , nie ? Ked bol styk naposledy 31.12.2022
No to hej, aj keby bola pár dni po styku tak to už je dosť času. No asi najlepšie spravíš keď znova otestujes
Keď už toľko ubehlo od styku,tak by bol už pozitívny test. Môže inak byť,že bolo biochemické. Otestuj sa ešte
Myslím,že nie si tehotná.
@monika110696 normalme som sa zamyslela kolkeho je dnes...vsak to je len 5 dni a ty si uz robis test? 🙈 tu ti to nik nepovie...treba pockat a testovat sa az v den dalsej MS alebo ked bhde meskat...zatial tam nic nevidim ale tak.je extremne skoro
@casillas28 akych 5 dni??? 20 od styku
@mysiacik28 ja som odpisovala pani ktota pisala ze 15.1 jej skoncila MS a mala styk a 20.1 testovala...komentar svoj zmazala 🤔
Tipujem biochemicke

Mne sa javí ako pozitívny