icon

Je tam ešte šanca, že budem tehotná?

13. okt 2022

Ahoj milé i nemilé žienky, mám menšiu dilemu.
Poslednú MS som mala 20.-25.9., ovulácia by mala prebiehať od 1.-7.10. (nesledujem ju ale poznám ju podľa bolestí) 4.-5.10 sme mali nechránený styk. Ďalšiu MS mám dostať 20.10. 🙂
Včera večer som dostala také "príjemné" pálenie záhy a dnes ma neskutočne bolia prsia, dokonca som pocítila takú chvíľkovú bolesť v okolí ľavého vaječníka. Pálenie záhy nemávam vôbec a prsia ma vždy začnú bolieť 3 dni pred očakávanou MS. Tak ma dnes napadlo si spraviť tehotenský test i keď je to len pár dni po našom skúšaní, a samozrejme som sa dočkala negatívneho výsledku i keď som asi na 10sekúnd spozorovala akoby druhú čiarku alebo len moje bludy 😀
Myslíte si, že testovanie bolo naozaj, že príliš skoro a je tam ešte šanca, že možno za pár dní sa tam niečo objaví? Do nasledujúcej MS my zostáva ešte celý dlhý týždeň 😆

zuzi0911
17. okt 2022

To nevadí, závisí kedy sa uhniezdi...ak sa uhnuezdi okolo 6,7dpo tak jasne ,ze ciarka vybehne skôr...ak sa založí okolo 10,11 tak neskor ...A bolesti som mala horšie ako pred ms

kappikk
17. okt 2022

@zuzi0911 Ja mam tentokrat bolesti pred ms tiez ovela neprijemnejsie ako zvycajne.. bud je to tak alebo si to viac vsimam 🤷🏻‍♀️ ale zas je divne ze kazdy vecer ako lahnem do postele tak mam zahu co bezne vobec nemavam a pri prvom tehu som ju mala velmi silnu.. ja som podla moznej ovulky dnes 14dpo .. tiez je mozne ze sa uhniezdilo neskor a testy mam negativne .. no stale nesklanam hlavu a dufam, ze mrcha nedorazi 🙂 takze autorka prispevku, sance este su na dve ciarocky 🙏🙂

autor
17. okt 2022

@kappikk pálenie záhy ma trápilo ale 3 dni, potom to ustúpilo, len sem tam som mala taký čudný pocit v žalúdku, inak ma bolia prsia a to je všetko, teda nehovoriac o bolesti podbruška 🙂

autor
17. okt 2022

@zuzi0911 nebýva uhniezdenie zvyčajne na ten 6-7dpo? To sa môže uhniezdiť až tak neskoro? Až tak extrémne to nemám naštudované, pretože bábo nemám a snažíme sa len chvíločku o prvé 🙂

kappikk
17. okt 2022

Kopirujem co som nasla :
k uhniezdeniu dochádza približne medzi 5.-11. dňom po oplodnení (2-8 dní pred očakávanou menštruáciou alebo 20-26 dní od prvého dňa poslednej menštruácie).
Takze asi ano, moze aj neskor 😀😀🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

autor
17. okt 2022

@kappikk aha tak..🙂 a mám takú otázočku, nevšimla si si nejakú zmenu výtoku? 🙂

kappikk
17. okt 2022

Fuha .. ani neviem .. u teba je nieco ine ako zvycajne ? 🙂

autor
17. okt 2022

@kappikk je ho viacej ale je taký redší, rýchlo schnúci..niekde som čítala, že ak rýchlo uschne tak je pravdepodobnosť, že tehotná dotyčná osoba nebude..tak neviem, som už v pomykove 😌

kappikk
17. okt 2022

Ahaa, tak to neviem teda.. ja nemam v podstate ziadny 🤷🏻‍♀️
ani neviem kedy sa zacina tvorit tehotensky hlien uz .

autor
17. okt 2022

@kappikk tak mne vyšiel negatívne, takže tento mesiac nic z toho, uvidíme budúci 😌🙂

kappikk
17. okt 2022

ale nebol robeny rano nie ? 🙂
a este k tomu ms ma prist az v stredu takze este nesklanaj hlavu 🙂

autor
17. okt 2022

@kappikk presne tal nebol z ranneho mocu 🙂

kappikk
17. okt 2022

Tak si rano urobime obe z ranneho a dame si vediet 😀🙏

autor
17. okt 2022

@kappikk dobre dohodnuté 🙂

lucinka5051
17. okt 2022

Ja chapem ze je tam ta tuzba to babatko mat ale preco sa netestujete az ked vam niekolko dni meska menstruacia? Nemyslim to zle ale moze tam byt aj biochemicke tehotenstvo a zbytocne su potom zeny sklamane...nerozumiem tomuto pretostovaniu skor😑

autor
17. okt 2022

@lucinka5051 ja chcem mať len istotu, testy nestoja toľko aby som skrachovala, vieš každý máme iný životný štýl a podobne, niektorá je nedočkavá tak otestuje iná zasa nevie odolať a podobne. Každá to berie inak. Pre mňa to ani nie je veľké sklamanie, keďže ešte len začíname so snažením a viem, že budúci mesiac to môže byť inak alebo nemusí. Nie som ten typ človeka čo začne plakať ak sa niečo nepodarí. Samozrejme, možno po roku márneho snaženia to už bude iné. Sú aj horšie ženy ako my 🙂

kappikk
17. okt 2022

Suhlasim s nazorom 🙂

kappikk
18. okt 2022

Ahoj, tak ako dopadlo testovanie ? 🙂
Ja som rano robila ale neviem, miestami sa mi zda ze nieco vidim, potom zas nevidim 🤷🏻‍♀️😀 ale asi veru nic z toho 🙂

nivea22
18. okt 2022

@kappikk snehobiely

kappikk
18. okt 2022

@nivea22 Ano fotka je uplne biela ale v reale pod uhlom nieco male vidno.. no samozrejme, nic to neznamena 🙂 a radsej som ho uz aj vyhodila nech nepatram po duchovi 😀

lucinka5051
18. okt 2022

V poriadku ja chapem to nadsenie zo zaciatku (sice mne sa podarilo otehotniet hned treti mesiac a tie prve dva mi nebapadlo testovat skor ako kym meska ms). Mozno ked to bude trvat dlhsie to bude ine. Pisem to iba preto ze sestra je zenska lekarka a hovori mi ze ma tyzdenne xy zien ktore pridu na vysetrenie cele polakane ze zacali krvacat a ze mali ale pozitovny test..a potom nasledne zisti ze to je bezna menstruacia len sa zienky testovali skor a mali biochemicke..a potom to uz ide slzy, strach atd... aj pre toho lekara je to tazke toto zazivat aspon co na sestre vidim lebo jej na pacientkach zalezi...iba preto mi to napadlo ;) ale kazdy nech samozrejme robi tak akp uzna za vhodne 🙂

kappikk
18. okt 2022

@lucinka5051
To ano, dakujeme za informaciu 🙂
ja dnes testujem uz 2 den meskania .. a zas to beriem tak, co sa ma stat, stane sa.. ked sa to podari budem stastna za druhe dietatko, ked nie tak skusame dalej 🤷🏻‍♀️🙂 nerobim si zbytocne nadeje ani nic podobne.. ale kazdopadne dakujeme za radu 🙂

autor
18. okt 2022

@kappikk sme natom rovnako, tiez sa mi zdalo, že niečo vidím a potom nič 😬😀 tento mesiac to nie je ono, uvidíme budíci 🙂

kappikk
19. okt 2022

Ako sa vam dari? dorazila Ms ? 🙂
mne uz dnes 3 den meska .. brucho ma neskutocne boli, dnes som dokonca svetluckou krvou jednorazovo zaspinila a odvtedy nic, test bol aj dnes rano negativny. Vobec tomu nerozumiem 😀

autor
19. okt 2022

@kappikk ahoj, MS ešte neprišla, stale na ňu čakam ale už ma celkom dosť bolí podbruško, takže uvidím. Ak nepride do dvoch dní mam v pláne testovať. 🙂
Som čítala, že niektorým ženám test ukázal slabučkého ducha až po vyše týždňa meškania a druhá palička silnela každým druhym dňom. Takže šance tam sú stále 🙂

kappikk
20. okt 2022

Mne tiez stale nedorazila, robila som test aj dnes rano no uplne slabucky duch sa tam objavil no viditelnejsi bol az po zaschnuti testu cize po limite takze to povazujem stale za uplne negativny test.Vravim si, ze uz potrebujem ozaj dostat ms lebo som z toho na nervy , hlavne ked ma boli brucho akoby som ich uz mala 😫

autor
20. okt 2022

@kappikk budem veriť v to, že ti už menštruácia nedorazí a a druhá čiarka aby len silnela 🙂 mne ešte nedorazila, ale tá bolesť podbruška je silnejšia a silnejšia 🙂

kappikk
20. okt 2022

Dakujem 🙂 kazdopadne dam vediet ako som dopadla.. a samozrejme aj tebe zelam aby ms nedorazila 😀🙏🙂

autor
20. okt 2022

@kappikk milé od teba, ďakujem 🙂

kappikk
20. okt 2022

Uprimne, je ta ciarka tam vidiet ? 😀