icon

Je tam nádej?

5. máj 2023

Rok sa snazim o babo 😞. Dnes opäť negativny test. Testovala som ale 10 sní pred MS, myslite že to je ešte skoro ? Od styku prešlo 7dni.

natali1991
5. máj 2023

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

floki1994
5. máj 2023

Je to skoro..testuje sa ked meska MS...takto sa psychicky deptat ach jaj 🙈

jj298
Odpoveď bola odstránená
klarissa25
5. máj 2023

Neskoro testujes, treba hneď deň po styku...

dizajnerka
5. máj 2023

Áno presne tak to viem aj ja 5 min po styku a počet čiarok na teste = počet plodov. 😀

lienkka1999
5. máj 2023

Tieto komentáre jedna katastrofa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ tato žienka potrebuje podporiť a nie aby ste si z nej robili standu…ked nevieš vydrzat do meškajúcej MS tak najlepšie bude testovať tesne pred ňou

nelca0510
5. máj 2023

Kúp si test. Prečítaj si návod. Testuj sa podľa návodu. Je tam napísané kedy.

stellarstar
5. máj 2023

Otvor Google a naštuduj si vsetko o oplodnení a otehotnení

martinka13
5. máj 2023

Načo sa sama stresuješ? Myslíš, že to pomáha otehotneniu? Nerob si testy 10 dní pred menzesom. Keď Ti bude meškať. Ale to zrejme vieš.

domkakvet
5. máj 2023

Podla mna je to skoro a ak to za kazdym takto riesis, ci si tehotna, tak sa necudujem, ze stale nie si, stres robi svoje, neries to a budes tehotna.

katuskacicuska
5. máj 2023

@lienkka1999 to bude nejaký troll, veď keď sa snažia rok o babo, a stále sa nedari, tak určite má čo to naštudované, a určite vie, že to je proste nerealne tak skoro aby jej test niečo ukazal .. teda dúfam, že si tu robi niekto len srandu z toho, lebo ..no

matullienka
5. máj 2023

Tiež si myslím, že tému založil nejaký troll, veď každá žena čo sa rok snaží na určite naštudované kedy má robiť test.

helen_167
6. máj 2023

Testujes sa skoro, aj mas odsledovanu ovulaciu? Este nic neni stratene autorka, my sa uz tiez snazime nejaky ten piatok 14 mesiacov ale su to vyhodene peniaze za tie testy, skus sa testovat v dnoch kedy ma prist menzes. Drzim palce 🤞

zuza265
6. máj 2023

Test si rob najskor 11 dni po ovulacii🤗 co je “par dni” pred menstruaciou…