Je tam naozaj duch alebo si to len nahováram?
Prosím Vás vidíte aj vy slabú čiarku, ducha, či si to len nahováram? Ďakujem

@sofia1979 dnes som si kúpila dva drahšie testy jeden digitálny a jeden kazetovy kde su dva kusy, robila som si jeden kazetovy. Už ani tá slabá čiarka čo predvcerom :( ale krámy nemám mali prísť včera ukázalo sa akési slabé špinenie ale dnes nič. A test negatívny. Vždy mi chodia na deň dva presne svoje dni. Ale možno je to aj psychikou že mi vynechala menštruácia nemám moc pohodu, sme mesiac po svadbe bývame u svokra a úplne nemame svoje súkromie
@trinity246 niečo tam určite vidno ale je to zle svetlo, takze to vidno ťažko. Skús urobiť test aj zajtra(rovnakú značku) a pozajtra a uvidis ako sa bude ciarka vyvíjať. Držím ti palce veľmi veľmi aby to vyšlo 💚
No ideálne je robiť testy vždy tou istou značkou aby bolo vidno progres 🙂 môže byt že ma menej farbiva preto nevidno. Sle samozrejme mohol to byt plany poplach a tie stresy spôsobujú meškanie 🙂 urob rovnakú značku testu (ako si robila prvý) aj zajtra a uvidis či čiarka silnie 🙂 aj keď pri meškajúcej ms si myslím že by malo byt vidno čiarku
@zanzilady prve testy boli pepino stále negatívne posledný slabý duch a dnes drahší test a viditeľná jedna čiarka. Skúsim budúci týždeň ešte jeden kazetovy napriek včerajším slabým kramom a dnes ničomu. Ďakujem za všetky rady baby, aj tebe ;)
No môže to byť musíš sa ukludniť keď ti neprídu viac, ako dva týždne choď na vyvolanie. Ja som napr. zistila tennto mesiac že som ovulovala dvakrát čo som ešte nezažila. Ale tu čítam, že možné to je.
@trinity246 ja vidím skús o dva dni držím palce a hlavne testuj jednou značkou. Koľko si?
@sofia1979 už mi prišli v plnej sile :( aj manžel vravel že už sa tešil, ak budeme traja. tak zas o mesiac skúšať 🥺
Ešte ste len na začiatku neboj za darí sa ani sa nenszdáš
@sofia1979 ďakujem ♥️
@zanzilady No tak není stoho nič na druhý deň som si robila bola silnejšia čiarka a dnes som si kúpila iný test v lekárni a už len jedna čiarka druhá vôbec tak zas nič 🙄
@trinity246 a ta istá citlivosť ?
@trinity246 ono nieje vraj dobré testovať inou značkou bola aspoň tá istá citlivosť?
@zanzilady tak bola som na krvné testy a sú pozitívne tak po 5 rokoch sme sa dočkali ...len dúfam že to už dotiahneme do konca 🙏🙏
@trinity246 supeeeer ! Tak to sa teším 😍😍😍😍všetko dobre prajem 🥰priebežne nás informuj ako pokračujete ☺️
@zanzilady Ďakujem ♥️

No možno ešte nieje nič stratené počkaj dva dni, alebo sa mm rozbehne alebo si tehu, robila si si akú značku testu