icon

Je tam niečo?

michi29
27. apr 2022

Zdravím žienky, s partnerom sme mali nechránený pohl.styk, pár dní, tesne pred menštruáciou, ktorá sa aj samozrejme dostavila a to 17.4., dnes som si však spravila test, vyšiel negatívny a asi po 20minutach taký slabý duch, na ktorého treba fakt "zaostriť", myslíte, že to môže ísť o tehotenstvo, či to je len tým, že sa moč vyparuje?Ďakujem za Váš názor.

Je tam niečo?
tindik
27. apr 2022

Po 20. minútach je akákoľvek novovzniknutá čiarka na teste nerelevantná. Nič tam nevidím .

anjelicek26
27. apr 2022

10 dni po normalnej menstruacii , ja ti neviem. Mame "zarobeneho" synceka 27.den s 29 dnoveho cyklu, viem, ze proste to mozne je - ale mne menstruacia proste neprisla vobec, cele sa to posunulo od ovulky... a suhlasim s kockou vyssie, po 20 minutach nema zmysel test este pozerat.

michi29
autor
27. apr 2022

@anjelicek26 tak ja som mala ovulku cca 2-3, sledujem si to, a styk bol až keď muž prišiel po 25 dňoch domov, t.j. 9.teho a 10.-teho, menštruácia potom 17.4.dosla ako som písala a dnes má tak napadlo spraviť si test a zdalo sa mi tam niečo jemne viditeľné, ale to fakt nie hneď, tak som z toho jeleň... V piatok - sobotu mám mať ovulku, tak to nemôže byť ovplyvnené aj tým? Lebo fakt som pozrela potom cca po 20tich minútach a taký jemnulinký duch sa mi zazdal, i keď viem, že po 5tich minútach sa už test sledovať nemá...

domka222
27. apr 2022

To čo ťa napadlo si robiť test po menzese? Pozerám, že to je nejaká nová "móda" robiť si testy hala bala a hľadať duchov.

michi29
autor
27. apr 2022

@domka222 pretože sme mali v čase pred menštruáciou nechránený pohl.styk viackrát,tak preto.

anjelicek26
27. apr 2022

@michi29 ale ak by si otehotnela 9/10.4. tak by si mala mat na teste kolajnice... a tie to proste nie su :(

domka222
27. apr 2022

@michi29 však ale ovuláciu si mala dávno pred tým. Či čakáš, že budeš celý cyklus plodná?

michi29
autor
27. apr 2022

@anjelicek26 ďakujem za Váš názor, a že neodcudzujete človeka napriek takým otázkam 🙏

michi29
autor
27. apr 2022

@domka222 ja som sa len pekne spýtala, pretože viem, že niektoré ženy aj takto otehotnieť môžu...
A áno ovulácia prebehla viem kedy...

anjelicek26
27. apr 2022

@michi29 myslim, ze na to ten konik primarne bol vytvoreny, dokazat sa opytat na hocico. Urcite budu coskoro //, my tiez netrpezlivo cakame... ale kedze muz covid tento mesiac, tak cele snazenie ide do kytek... snad mesiac na to.

domka222
27. apr 2022

@michi29 ženy, ale zbytočne si takto vyrábate stres. Keď mi raz príde normálna menštruácia ako vždy, tak načo robiť test a hľadať niečo, čo tam nie je. Je to fakt len pre tvoje dobro

hildicapupu
27. apr 2022

@domka222 ved presne, mne by ani nenapadlo si robit test po menzese. ten sa predsa zvykne, alebo kedysi to tak este bolo aspon, ze sa robi, ked menzes prave naopak meska a nie ked pride normalne. akoze rozumiem, ze niekto ked tuzi po babatku, tak urobi aj nemozne, ale zase naco taketo veci silou mocou.

nevenka
27. apr 2022

@anjelicek26 Tu si neskutocna, drzim Vam palce 🥰

xena0
27. apr 2022

Nič tam nevidno

mattkapd
27. apr 2022

@michi29 tiez som mala dve tehotenstva neskoro.. Jeden na 28DC a druhe na 24DC.. Ale ani pri jednom mi menstruacia neprisla.. Darmo niekto povie nesleduj sa.. Tiez som bola zavisla doslova na tehotenskych a ovulacnych testoch.. Takze prajem aby sa vam coskoro zadarilo

aurina
Odpoveď bola odstránená