Je tam niečo?
Zdravím žienky, s partnerom sme mali nechránený pohl.styk, pár dní, tesne pred menštruáciou, ktorá sa aj samozrejme dostavila a to 17.4., dnes som si však spravila test, vyšiel negatívny a asi po 20minutach taký slabý duch, na ktorého treba fakt "zaostriť", myslíte, že to môže ísť o tehotenstvo, či to je len tým, že sa moč vyparuje?Ďakujem za Váš názor.
10 dni po normalnej menstruacii , ja ti neviem. Mame "zarobeneho" synceka 27.den s 29 dnoveho cyklu, viem, ze proste to mozne je - ale mne menstruacia proste neprisla vobec, cele sa to posunulo od ovulky... a suhlasim s kockou vyssie, po 20 minutach nema zmysel test este pozerat.
@anjelicek26 tak ja som mala ovulku cca 2-3, sledujem si to, a styk bol až keď muž prišiel po 25 dňoch domov, t.j. 9.teho a 10.-teho, menštruácia potom 17.4.dosla ako som písala a dnes má tak napadlo spraviť si test a zdalo sa mi tam niečo jemne viditeľné, ale to fakt nie hneď, tak som z toho jeleň... V piatok - sobotu mám mať ovulku, tak to nemôže byť ovplyvnené aj tým? Lebo fakt som pozrela potom cca po 20tich minútach a taký jemnulinký duch sa mi zazdal, i keď viem, že po 5tich minútach sa už test sledovať nemá...
To čo ťa napadlo si robiť test po menzese? Pozerám, že to je nejaká nová "móda" robiť si testy hala bala a hľadať duchov.
@michi29 ale ak by si otehotnela 9/10.4. tak by si mala mat na teste kolajnice... a tie to proste nie su :(
@anjelicek26 ďakujem za Váš názor, a že neodcudzujete človeka napriek takým otázkam 🙏
@michi29 myslim, ze na to ten konik primarne bol vytvoreny, dokazat sa opytat na hocico. Urcite budu coskoro //, my tiez netrpezlivo cakame... ale kedze muz covid tento mesiac, tak cele snazenie ide do kytek... snad mesiac na to.
@domka222 ved presne, mne by ani nenapadlo si robit test po menzese. ten sa predsa zvykne, alebo kedysi to tak este bolo aspon, ze sa robi, ked menzes prave naopak meska a nie ked pride normalne. akoze rozumiem, ze niekto ked tuzi po babatku, tak urobi aj nemozne, ale zase naco taketo veci silou mocou.
@anjelicek26 Tu si neskutocna, drzim Vam palce 🥰
Nič tam nevidno

Po 20. minútach je akákoľvek novovzniknutá čiarka na teste nerelevantná. Nič tam nevidím .