Je tam niečo?
Je tam niečo???už mám asi vidiny

Dobry vecer,treba testovat rano,prvy ranny moc,a kolko Vam Ms meska?a vyuzivat testy s najnizsou citlivostou.
Jasné, že je, a dosť viditeľne podľa mňa, gratulujem 😉
@elmar No to bolo teraz zložitejšie posledná ms končila 1.1.A odvtedy som ju nedostala bo som antiku prestala užívať bola som pred 3 týždňami u gynca a povedal že to sa napravo ten cyklus...A teraz som mala 2 dní slabucke krvácanie úplne že skoro nič a bolesti v podb rusku a dnes som skúsila test tak neviem
Aha, tak žeby len nejaká nerovnováha hormónov? Skús teda počkať do rána, príp. ešte pár dní, sprav si zas a uvidíš 🙂
ja som si takú čiarku našla pred niečo viac ako rokom a tá čiarka bude mať o pár dní 5 mesiacov :D
@elmar ☺tak zajtra ráno skúsim ešte jeden obyckovy test a poobede určite letím do lekárne kúpiť kvalitnejší nech viem a hneď aj skúšam...som zvedavá čo mi ukaze😁
@luckaajurko testy s citlivostou 10mIu maju aj v DMke.
Tak drzim palce,dajte vediet 😉
@luckaajurko určite je to tam 👏
Taak zeny...dnes dva testy za sebou😃🙈uz mi z toho sibe ale vysledky su😊😊😊😊😊❤
Super,tak gratulujem,prajem vam, aby bolo cele tehotenstvo pekne a vsetko bolo v poriadku 🙂 😉
@luckaajurko super, len si poskladaj pyzamo 😁
@ebi88 🤣🤣🤣sorry no 🤣
@luckaajurko, nemas vidiny, test ti vysiel pozitvny
@dadus_ka ja tam nič nevidim😔
@katka1981 áno vyšiel dokonca 7 ks😁včera som bola u gynca ale vraj ani ten vak nevidel ešte...zajtra ráno tam idem vraj mi urobia ich tehu test
@luckaajurko, drzim palce, krv by ti mali brat
@katka1981 No dali mi skúmavku ze mám moc doniesť že urobia nejaký ich test o krvi nič nehovorili...ale veď uvidíme ☺
@smejulinko ahoj,niekedy zena nepocituje ziadne priznaky,a moze byt tehotna,alebo su podobne tym pred ms.U mna boli priznakom silne bolesti v prsiach,ale dost silne a to som uz vedela ze som tehotna(lebo bolest neprestavala az sa stupnovala)a vzdy pri otehotneni biely vytok.Test si mozes spravit,u mna to bolo raz tak ze den pred ms mi test ukazal,skor ani nie a tiez som sa bala sklamania,tak som radsej netestovala a pri dalsom az na treti den meskania,ale o tom som potom prisla.(ale dovodom boli zrejme antibiotika co som brala)Treba si robit testy s navyssou citlivostou.Test si kludne sprav,ak sa ti blizi ms,alebo cakas na ms,len je najlepsie testovat rano po prebudeni,tam je hcg silnejsie,ale mne den pred ms aj vecer test ukazal.
Babuľky prišli mi vysledky Hcg z krvi a bolo tam : Hcg <1,00 čo to prosím vás znamená ? A neviem si to vysvetliť ....