icon

Je tam niečo?

luckaajurko
16. feb 2018

Je tam niečo???už mám asi vidiny

Je tam niečo?
Strana
z2
luckaajurko
autor
16. feb 2018
elmar
16. feb 2018

Dobry vecer,treba testovat rano,prvy ranny moc,a kolko Vam Ms meska?a vyuzivat testy s najnizsou citlivostou.

maruska_22
16. feb 2018

Jasné, že je, a dosť viditeľne podľa mňa, gratulujem 😉

luckaajurko
autor
16. feb 2018

@elmar No to bolo teraz zložitejšie posledná ms končila 1.1.A odvtedy som ju nedostala bo som antiku prestala užívať bola som pred 3 týždňami u gynca a povedal že to sa napravo ten cyklus...A teraz som mala 2 dní slabucke krvácanie úplne že skoro nič a bolesti v podb rusku a dnes som skúsila test tak neviem

maruska_22
16. feb 2018

Aha, tak žeby len nejaká nerovnováha hormónov? Skús teda počkať do rána, príp. ešte pár dní, sprav si zas a uvidíš 🙂

ajusa1111
16. feb 2018

ja som si takú čiarku našla pred niečo viac ako rokom a tá čiarka bude mať o pár dní 5 mesiacov :D

elmar
16. feb 2018

Ja som testovala den pred ms a potom rano(posielam foto) tiez boli ciarky slabe a este som si kupila clear blue a ten mi ukazal 1-2 tyzden tehotnost a az potom som uverila.

luckaajurko
autor
16. feb 2018

@elmar ☺tak zajtra ráno skúsim ešte jeden obyckovy test a poobede určite letím do lekárne kúpiť kvalitnejší nech viem a hneď aj skúšam...som zvedavá čo mi ukaze😁

ukulela
16. feb 2018

@luckaajurko testy s citlivostou 10mIu maju aj v DMke.

elmar
16. feb 2018

Tak drzim palce,dajte vediet 😉

tiumen
16. feb 2018

@luckaajurko určite je to tam 👏

sabyyy
17. feb 2018

Prosím Vás baby vidíte niečo,alebo si len namýšlam🤔

luckaajurko
autor
17. feb 2018

Taak zeny...dnes dva testy za sebou😃🙈uz mi z toho sibe ale vysledky su😊😊😊😊😊❤

luckaajurko
autor
17. feb 2018
luckaajurko
autor
Autor odpoveď zmazal
luckaajurko
autor
17. feb 2018
elmar
17. feb 2018

Super,tak gratulujem,prajem vam, aby bolo cele tehotenstvo pekne a vsetko bolo v poriadku 🙂 😉

ebi88
17. feb 2018

@luckaajurko super, len si poskladaj pyzamo 😁

luckaajurko
autor
17. feb 2018

@ebi88 🤣🤣🤣sorry no 🤣

dadus_ka
20. feb 2018

Vrchny vcera vecer spodny dnes rano. Vidite tam nieco?

katka1981
20. feb 2018

@luckaajurko, nemas vidiny, test ti vysiel pozitvny

luckaajurko
autor
20. feb 2018

@dadus_ka ja tam nič nevidim😔

luckaajurko
autor
20. feb 2018

@katka1981 áno vyšiel dokonca 7 ks😁včera som bola u gynca ale vraj ani ten vak nevidel ešte...zajtra ráno tam idem vraj mi urobia ich tehu test

katka1981
20. feb 2018

@luckaajurko, drzim palce, krv by ti mali brat

luckaajurko
autor
20. feb 2018

@katka1981 No dali mi skúmavku ze mám moc doniesť že urobia nejaký ich test o krvi nič nehovorili...ale veď uvidíme ☺

smejulinko
25. feb 2018

@elmar
@elmar ahoj, aj si mala nejaké príznaky tehotenstva keď si začala robiť test, lebo my sa snažíme o babo a viem že príznaky sú podobne ako pred MS a neviem či si mám taktiež urobiť test alebo počkať

elmar
25. feb 2018

@smejulinko ahoj,niekedy zena nepocituje ziadne priznaky,a moze byt tehotna,alebo su podobne tym pred ms.U mna boli priznakom silne bolesti v prsiach,ale dost silne a to som uz vedela ze som tehotna(lebo bolest neprestavala az sa stupnovala)a vzdy pri otehotneni biely vytok.Test si mozes spravit,u mna to bolo raz tak ze den pred ms mi test ukazal,skor ani nie a tiez som sa bala sklamania,tak som radsej netestovala a pri dalsom az na treti den meskania,ale o tom som potom prisla.(ale dovodom boli zrejme antibiotika co som brala)Treba si robit testy s navyssou citlivostou.Test si kludne sprav,ak sa ti blizi ms,alebo cakas na ms,len je najlepsie testovat rano po prebudeni,tam je hcg silnejsie,ale mne den pred ms aj vecer test ukazal.

bejbs223
27. feb 2018

Babuľky prišli mi vysledky Hcg z krvi a bolo tam : Hcg <1,00 čo to prosím vás znamená ? A neviem si to vysvetliť ....

medovka14
27. feb 2018

@bejbs223 myslím, že ak je takáto výška hcg, nejde o tehu... Vyšiel ti pozitívny test?

bejbs223
27. feb 2018

@medovka14 test je negatívny a ďakujem

Strana
z2