Je tam niečo?Vidíte druhú čiarku?
@michaela119 ahoj, mne sa zda, ze tam je, ale tie ciarky musia byt na strede, rovnako vzdialene od tych okrajov obe...
Aj ja tam vidím, ale treba o pár dní testovať znova 🙂
Je tam
@ladybug138 to mas odkial?
@michaela119 Aj ja vidim druhu ciarku, ak je to Pepino kazetovy, tak vzdialenost ciarok je taka, ako ma byt...mkzno testovaci pruzok je vo vnutri kazety posunuty, preto sa ciarky nejavia v rovnakej vzdialenosti od okrajov 🙂 Drzim paste
Je tam ciatka urcite,ake ja by som zajtra testla mamatestom alebo kazetovym woman secret.su spolahlivejsie.
@michaela119 črtá sa tam niečo 🙂
@michaela119 aj mne sa zdá, že tam je dušík, ale počkaj ešte dva dni a otestuj ešte raz, výsledok bude presnejší, ale ja byť tebou už by som a tešila 🙂
Niečo tam je 😀
je tam ;)
@michaela119 niečo tam je, ale je nejaká rozpita.. Urob zajtra rovnaký test a uvidíš... Držím palce
Aj ja tam vidím slabú čiarku.. No ešte by som si skúsila spraviť jeden test..
@michaela119 baby nedalo mi to a dnes som si urobila dalsi tehotensky a zas taky isty vysledok.
@michaela119 čiarku vidím mala by silniet treba si za pár dní spraviť opäť 🙂 ja som to mala takto podobne až som mala pekne silné ciarky
@michaela119 ano je tam
@michaela119 čiarka je silnejšia ako prvá.Nič nestresuj je to na dobrej ceste.
@adriana126 jasné áno . Skús zas zajtra, bude silnejšia
@erickatt dnes ráno robený🙂
@adriana126 toto je uz jasné
Ja vidim... ;)
@mariah0307 jooj bodaj by to bola pravda....robila som taký kvapkajuci tam nič....A ms len v nedeľu ocakavam....ale prsia naliate a ako beton už dva týždne...
@enci158 a tak ja som cítila napr pichanie vo vajecnikoch ako keby ine nic.. dufam, ze bude silniet, mne sa zda ze nieco tam je ;)
Potom napíšem či došla ms
@enci158 vidim ze v inej diskusii ti pisali ze kanalik, neviem, nechcem davat falosne nadeje, ale ja som tiez este pred ocakavanou ms mala "neviditelnu čiarku" a podarilo sa ;)

@michaela119 ja tam vidim ciarku 😉