icon

Je tam ryska?

5. júl 2022

Je to ryska? Test bol robený v sobotu a vyšla mi tam biela čiarka (test je premočený) včera som si robila ďalší test a bol úplne negatívny. Užívam HAK a dnes mám prvý den pauzy.

Je tam ryska?
diamond007
•
5. júl 2022

Negatívny

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
5. júl 2022

@janai1 pretože prisyelovi ušlo a ja sa bojím či nemôžem otehotnieť. A tieto testy boli v balení 2. Tento je ten prvý. Robený asi 3 dní po styku. A tu vidím čiarku. Ostatné testy už boli negatívne a mňa to vystrašilo

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
5. júl 2022

Priateľovi* a áno viem, že je to šialené a viem že test by mi čiarku po 3 dňoch neukázal

nikasmile
•
5. júl 2022

Negativne

enusamt
•
5. júl 2022

3 dni? Strasne malo, nie je sanca. Az po 12+ dnoch.. ovsem, ak bola ovulacia

autor
•
5. júl 2022

@enusamt veď práve ma to zarazilo, že prečo tam je ta čiarka. Beriem HAK a pri nej by ovulacia byť nemala. Na druhej strane ak by bol pozitívny tak by čiarka silnela čiže je to vážne asi iba kanalik

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
veronikaszabova
•
6. júl 2022

Ved HAK uzivas preto, aby si si to uzivala naplno. Citala si pribalovy letak???

autor
•
6. júl 2022

@veronikaszabova áno čítala ale keďže beriem aj xanax tak pre istotu nejdeme na plno. Bolo mi všade povedané že xanax neznižuje účinok HAK a nemusím sa inak chrániť no predsa.

nevenka
•
6. júl 2022

Jezkovi voci, zeny, pchate do seba hormony, aby ste neotehotneli a este sa stresujete dalsimi vymyslaninami. Ked nie je preukazany ucinok ineho lieku, ktory beries, ze znizuje ucinok HAK, tak ho proste neznizuje a sex si mozete uzivat naplno.
Otehotniet fakt nie je take lahke a este s HAK...
Ja ked som toto povedala muzovi, ze niektore zeny este nedovolia sa chlapovi popri HAK sa spravit normalne dnu, tak si tukal na celo. Akoze fakt uz paranoje strasne.

nevenka
•
6. júl 2022

A robit tehotensky test 3 dni po styku je neskutocna somarina, aby si mala relevantny vysledok, tak 14-15 dni po styku ak bude negativny, tak je to takemr iste, ze tehotna nebudes.

zazrak1991
•
6. júl 2022

Presne ako píšu baby ,úplne zbytočne sa napchavas antikoncepciou keď si to neuzivas naplno 😁 ja som brala 5 rokov a nič nebolo lepšie ako keď chlapovi "ušlo" , samozrejme v našom prípade to nebolo nechtiac ale úplne naplno ,a nemuseli sme sa báť tehotenstva 🙂 testu sú negatívne , nestresuj , ber ju poriadne ako máš a užívaj si bez obáv 🙂

autor
•
6. júl 2022

@zazrak1991 ďakujem, počkám na ms. Snáď počas pauzy príde

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
7. júl 2022

@nevenka stalo sa ti, že počas pauzy ti neprišlo krvácanie?

veronikaszabova
•
7. júl 2022

Mne barskedy. Nie je to pravidlo, ze musis mat v kazdej pauze krvacanie - nenazvem to menzes, lebo to klasicky menzes ani nie je. Je to krvacanie zo spadu hormonov.

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
7. júl 2022

@veronikaszabova ani si nespinila? Ja sa toho dosť bojím keďže väčšina písala že keď im neprišlo krvácanie tak boli tehotne

veronikaszabova
•
7. júl 2022

Ani spinenie. Uzivam HAK roky rokuce. Priemerne 3x do roka mi krvacanie vynecha

autor
•
7. júl 2022

@veronikaszabova čiže ak nepríde ms tak stačí test a keď bude negatívny tak mam normálne pokračovať v užívaní HAK?

veronikaszabova
•
7. júl 2022

Ja som nikdy netestovala, pokracovala som v uzivani

autor
•
19. júl 2022

@nevenka tak robila som si pre istotu test aj 18 dní po styku a je negatívny. Čiže to tehotenstvo nie je že?

malinka158
•
19. júl 2022

Gratulujem si tehotna. Dufam ze uz mas vybavicku nakupenu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•