Je tam šanca, že je to tehotenstvo?
Ahojte, najprv vám musím napísať celú story, aby ste si nemysleli, že som padla na hlavu :D
Mám už jedno “bábo”, už má 3.5 roka 🙂 pred tehotenstvom mi gynekológ povedal, že mám pól roka otehotnieť, potom už nebudem mat moct deti nakoľko mi zlyhávali vaječníky, žiadna ovulacia, žiadna menstruacia, nič. samozrejme som si myslela, že blafuje, ale isli sme teda do toho. Predpísal mi hormonálnu liečbu, po 3 mesiacoch som otehotnela.
Po pôrode som pribrala 30kg, vysvitla z toho obrovská inzulinova rezistencia, PCOS, Hashimoto. Oznámili mi, že nemozem mat prirodzenou cestou dieťa avšak budem mat nárok na umele oplodnenie. Neriešili sme to, nakolko dcéra je hyperaktivna, mame to s ňou ťažké, takze sme sa rozhodli pre antikoncepciu a že neskôr uvidíme ako to celé dopadne.
Teraz v januári sme sa rozhodli, že vysadím antikoncepciu, nakoľko do 2 rokov sme chceli ešte druhé dieťa ale nechávali sme to na prírodu, žiadne “snazilkovanie”, nič. Po vysadení žiadna MS neprišla. 31.01-01.02 som mala ovulačné kŕče a zvýšenú teplotu, čudovala som sa aj plodnému hlienu, tak reku vravím manželovi toho prvého, že musíme ísť na vec :D
Teraz prichádza tá časť, keď si budete myslieť, že som padla na hlavu. Akonáhle sme to “dokončili”, mna ako keby niekto prefackal, že som otehotnela. Ešte zo srandy vravím manželovi, že sa mu to podarilo :D prišli obrovské kŕče na piaty deň, celú noc som nespala, myslela som si, že príde MS, avšak prišlo len 5 minútové špinenie (5. dpo ružový, 6. dpo hnedý) a odvtedy zas nič. Nenechalo ma to, pozrela som si denník spred 4 rokov, ako to bolo s dcérou. Na deň presne sedi všetko, kŕče na 5-6 dpo, 5 minútové spinenia, všetko sedi. Dokonca ešte aj test na 9dpo vyzerá tak, ako ten predošlý spred 4 rokov.
Prikladám fotku testu, ja naozaj netusim, či som padla na hlavu; alebo to vyzerá tak, že s takýmito problémami, “neplodnostou”, bez MS sa to podarí na prvý šup?
Ahojte baby, privtelim sa sem, nechcem otvárať ďalšiu tému. Problém je, že dnes som 23dc, ovulaciu som mala podľa testu 11dc. Večer som trochu krvácali, myslela som, že skôr prišla MS, avšak dnes už nič. Ak by to bolo uhniezďuje, kedy je už ten ,,cas” urobiť si test? Ďakujem ☺️
@kuko55 ahoj, nakoniec z toho nič nebolo, zobrali ma aj na vyšetrenie, pichli agolutin (vyvolavacku), zistili že mám zas a znova problémy s progesteronovou nedostatočnosťou, nasadili duphaston a momentálne som 9DC a takto 🥰 takze snáď…
Doktorka na “duchov” povedala len toľko, ze tým, ze mám PCOS, je veľmi možné, ze som mala akurát takú hormonálnu cystu, ktorá produkovala hcg a preto tie testy…ze to sa nikto nedozvie pri takom množstve cýst
Opravujem, teda 9DPO
@kuko55 Ja som už v koncoch…🥴😩
Duphaston beriem kvôli progesteronovej nedostatočnosti od 16 DC do 25 DC, včera som vysadila. (Na fotkách mám o 1 deň posunuté DC ale DPO sedi).
Od 9 DPO duchujú všetky testy s ružovou čiarkou. Prvý test mamatest, krásna ružová čiarka ktorú som sem aj pridala.
Na všetkých testoch, čo som priložila, boli ružové čiarky, videla som ich aj ja, aj manžel 😵💫.
Nechápem len to, že Pepino a In Time by neukázali čiarku, keď dnes poobede mi ADIEL SeeNow ukázal toto a v sobotu ten mamatest??? Má zmysel veriť týmto testom ešte?
Ja sa len bojím toho, že ak prestanem užívať duphaston teraz, tak kebyže som aj tehu, kvôli progesteronovej nedostatočnosti by sme o to prišli ak vysadím. Popravde, po dnešnom Adiel teste som si 1 tabletku Duphastonu dala (tj. polovičnú dávku). Začínam strácať nádej
@kuko55 len vidíš, krásny Adiel a hneď za tým sprosté pepino a intime s takmer neviditeľnou ružovou čiarkou, spravila som ich asi 2-3 hod. po tom peknom teste, že reku ukážem manželovi 🤣 skoro som sa prepadla od hanby 🤣🤣🤣🤣 bojím sa digitálu, 3x v živote som ho kupila a 3x ukázal negatívny výsledok 😭 mám posledný ADIEL test na zajtra, podľa toho uvidim, či objednam cez pilulku ešte…
@reyka testuj stale tou istou znackou
2 rozne testy-2 rozne intenzity farbiva
Drzim palce moc moc silno🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne 🙏 akurát objednávam tie Adiel teda, nech to mám v piatok doma…booooože snáď to tam je

@reyka ahoj ako pokračuješ?
Ja som mala podobného ducha na začiatku a vyšlo to, dúfam ze AJ tebe 😀