icon

Je tam tehotenstvo? Zdieľajte svoje názory!

patka141
6. feb 2025

Ahojte baby ešte mi nemeska MS ale taka som bola zvedavá ze som musela skusit test
Voľným okom pekna čiarka nedá sa to dobre zachytiť foťákom ale aky mate na to názor vy? Troska sa aj obavam falošného výsledku
O mimi sa snažíme

Je tam tehotenstvo? Zdieľajte svoje názory!Je tam tehotenstvo? Zdieľajte svoje názory!
Strana
z2
patka141
autor
19. feb 2025

@mleta ahoj noo je tam jedno baby 🤗 ale dr vravel ze je o čosi mensie ako by malo byt takže idem ešte tento piatok na sono ci rastie ako má. Ja dúfam ze to bude v poriadku. Cez víkend to bude už 7tt

mleta
19. feb 2025

@patka141 super držim palce nech bude všeto dobre ...preto sa pitam lebo podobne sme robili testy a ja som obiednana buduci tyžden v utorok

patka141
autor
21. feb 2025

@mleta takže po dnešnej kontrole je všetko v poriadku rastie tak ako má tak som šťastná 🤗 dnes som presne 6+3tt
Super teším sa potom napíšte ako ste dopadli 😊

mleta
21. feb 2025

@patka141 tak super ťesim sa stebou ,aj ja som chcela isť skovor ale moja Dr ma dovolenku tak as v utorok mam trošku obavy dufam ze bude všetko ok, dala ti uš aj tehu knižku ?

patka141
autor
22. feb 2025

@mleta neboj sa všetko bude v poriadku ja som sa tiež bala a je to v poriadku 🙂🩷
Ešte mi zatiaľ nedali knižku to až neskôr no nepamatam si v kolkom tt

mleta
27. feb 2025

@patka141 ahoj tak boli sme u Dr som v cc 5tt ze zatial je vsetko ok len este srdiecko neni o 2 tt kontrola tak neviem obavam sa trošku dufam ze bude vsetko ok

patka141
autor
27. feb 2025

@mleta neboj všetko bude v poriadku na srdiecko je priskoro
Drzim veľmi palce 🩷 a želám veľa zdravia 🤗

Strana
z2