Je táto druhá čiarka na teste pozitívna?
Test hore- robený min.tyzden (negatívny)
Test dole- robený dnes ráno - plodne dni od 5.1. - 11.1. a pohl.styk bez ochrany bol 6.1. a 10.1. - toho desiateho bola aj ovulacia podľa menšt.kalendara.. (ja tam vidím slabulinku druhu čiarku). Viem, že týchto príspevkov je tu nespočetne množstvo, avšak toto je môj prvý a preto by som bola rada keby ste ma kvôli tomu nebombardovali a iba napísali, či tam tiež niečo vidíte alebo nie. Ak to niekoho obťažuje tak to prosím ignorujte, ďakujem.
@domiiini ahoj, ako sa ti darí? Velmi dlho som hľadala tento príspevok že sa ťa opýtam😅 asi som ti radšej mala napísať súkromne, nech ťa nestratím😀
Vies co, zatial je vsetko v poriadku, ale jedno je iste.. v druhom živote nechcem byt tehotná po 30tke 😂😂 je to fakt zahul, ja som nepoužiteľná.. prvé tehotenstvo bolo úplne super a toto ? Toto je masaker, zle minbyvalo do nedávna a este aj je keď sa nenajem v čas..nespim dobre, unavená som a nič nevladzem 😂😂

2-3tt z večerného testovania.. ale aplikácia mi ukazuje že začínam 5 týždeň 😂 tak neviem.. zajtra volám dr