icon

Je tehotenský test Clearblue spoľahlivý?

lenka272m
13. aug 2025

Ahojte, je podľa vás tehotenský test clearblue spoľahlivý?
Vyšlo mi + 1-2
Mamestruaciu mam mat až za 5 dni

anonym_ef1d44
13. aug 2025

@lenka272m podľa mna spoľahlivý je, mne tiež cca 5dni pred ms vysiel 1-2,, v den ms vysiel 2-3..konkrétne 14dpo

majamat
13. aug 2025

kazdy test ej spolahliby, ak sa nerobi prilis skoro.

vseobecne plati pravidlo. ak meska ms tak sa spolahlivost testu o dost zvysuje. ak nemeska, moze byt spolahlivost testu mala.

to, ze vyjde pozitivny vysledok, to sa neda vyhodnotit. zena moze,ale stale aj nemusi byt tehu. opakovane sa tu so mnou hadaju a opakovane sa aj potvrdi, ze mam pravdu.
toto je prilis skoro a test Clear blue digitalny ma nizku citlivost. moze zachytiti HCG v takto skorom stadiu tehu len v pripade, ze sa u zeny jedna o skoru ovulaciu, alebo sa jej z nejakeho dovodoz tvori vela HCG, co teda suvisi bud so skorou ovulkou,a lebo sa moze jednat o dvojicky a teda ciastocne je to ajindividualna zalezitost.

to aky mas cyklus a ked yprebehla ovukka je indivdualne, cize neviem ako an tom si, ale bezny test zachyti pozitivitu az ked je v krvi HCG okolo 50-100. priblizne twda. tie co tvrdia, ez ho mali pozitivny aj pri HCG 10 - to je bezpredmetne, lebo niektore mali pozitivny azj pri HCG 1. pri menej citlivom test by malo byt hcg skor vyssie.
a teda vsebecne, pri takej klasike, ked ovulka rpebehne asi 2t pred ms, by zena bola v case 5dni predms estelen asi tak 9den po oplodneni.
do 7dna po oplodneni je norma hcg do 5. nasledne stupa a do 14dna je norma 5-426. cize na konci moze byt aj cez 400, ale na 9den bude este malo. ta vysoka hodnota na 14den plati skor pre pripady, co som pisala - vysoka tvorba, skora ovulka, dvojicky.

cize to,c i si tehu - tazko povedat. odpoved je MOZNO.

sajmonka_1216
13. aug 2025

Aj podľa mňa je spoľahlivý.. robila som si, keď mi ms meškala 1 deň a ukázalo mi 2-3 a pri prvom tehotenstve už 3+

lenka272m
autor
13. aug 2025
@sajmonka_1216

Aj podľa mňa je spoľahlivý.. robila som si, keď mi ms meškala 1 deň a ukázalo mi 2-3 a pri prvom tehotenstve už 3+

@sajmonka_1216 lenže ja mam ešte len pred menštruáciou

glade22
13. aug 2025

V poslednej dobe tu je niekoľko prípadov, kedy ukázal falošne pozitivne. Tak len počkaj a pretestuj, keď ti bude meškať

sajmonka_1216
13. aug 2025
@lenka272m

@lenka272m môže to byť všeiijak, lebo testuješ skoro a možno už fakt niečo zachytil.. to teraz nikto nevie

majamat
13. aug 2025
@lenka272m

@lenka272m pockaj na den ms aotestuj, ak ti bude ukazovat, idealne uz by malo byt 2-3, potom to bude istejsie.

lenka272m
autor
13. aug 2025
@sajmonka_1216

@lenka272m môže to byť všeiijak, lebo testuješ skoro a možno už fakt niečo zachytil.. to teraz nikto nevie

@sajmonka_1216 ja som sa testovala len za to že večer keď si ľahnem bolia ma kríže a aj brucho a rano zase prsia a tiež brucho a kríže tak som skusila a vyslo takto ..ale kúpim si aj ine a skúsim zase

romana97
16. aug 2025
@sajmonka_1216

@sajmonka_1216 pred vcerom mi vyšiel.digitalni a včera palickove takto vidíte tam niečo

sajmonka_1216
16. aug 2025

Fuu.. no nevidím nič na paličkových :/ Keď si písala pred 3 dňami, že máš 5 dní do ms, teraz by to mali byť dva.. paličkový by už zrejme mal ukázať aspoň ducha..
tak jedine už len počkať do ms, príp. do meškania :/

romana97
17. aug 2025
@sajmonka_1216

Fuu.. no nevidím nič na paličkových :/ Keď si písala pred 3 dňami, že máš 5 dní do ms, teraz by to mali byť dva.. paličkový by už zrejme mal ukázať aspoň ducha..
tak jedine už len počkať do ms, príp. do meškania :/

@sajmonka_1216 tu ich trocha vidno

sajmonka_1216
18. aug 2025

Myslím, že Tam kde ich označuješ ani nemá byť, má byť trochu ďalej, nie tak blízko.. bohužiaľ, nič tam nie je
Asi máme rovnaké testy, ja som teraz v 8tt, tieto testy sú robené, keď mi meškala ms 1 deň...