icon

Je tehotenský test naozaj negatívny?

Dnes o 13:40

Žienky, hlavne ma neodsudzujte. Potrebujem niekoho s dobrym zrakom. Akurat sa obliekam na rozlucku so slobodou mojej kamosky a dnes som mala dostat ms tak ma napadlo spravit si test, kedze sma mali mini nehodu a čery nikdy nespi. Je to negativne vsak? Su to 2 testy z balenia Livsane z plus lekarne. Viete ako to chodi na rozluckach, chceli sme si dat nejake vinko alebo prosecko.fotky v komente

autor
Dnes o 13:40
anonym_3cd011
Dnes o 13:43

@anonym_autor ano negatívne. Nieje tam náznak ničoho

autor
Dnes o 13:44
@anonym_3cd011

@anonym_autor ano negatívne. Nieje tam náznak ničoho

@anonym_3cd011 🙏🙏🙏 dakujem

anonym_0080e9
Dnes o 13:44

Okrem faktu, že sú absolútne negatívne tak v tomto štádiu by si si ešte vypiť mohla

stellarstar
Dnes o 13:51

@anonym_autor v nedeľu rozlúčka so slobodou??
K testu, je negatívny

anna777115
Dnes o 13:56

Božie tieto vymyslené témy. Tu uz ozaj aj ho..o odfotene daju, len aby to tu žilo.

beata_k
Dnes o 13:58

@anonym_autor Aj keby si bola tehotna, tvoj plod nie je napojeny na tvoj krvny obeh. Pekny vecer.

nikpa
Autor odpoveď zmazal
anonym_7278c4
Dnes o 14:17

Mne by sa teda už v nedeľu nechcelo ísť na žiadnu oslavu. A vlastne ma nikdy nikto ani nevolal v nedeľu na žiadnu akciu 😕

anonym_ea0cc3
Dnes o 14:26
@anonym_autor

@anonym_autor je to negatívne 😃😃😃 aj keby si si test nerobila (nahodou) a vypiješ si, nič sa nestane ... ja som to tak maala pri treťom, 4 mesiace sme sa snažili v novembri sme isli na oslavu, cosi sa popilo, ale tak ako mne bolo na druhy deň zle tak ešte nikdy pri pití ( viem kedy dosť) a bum rano som si spravila test pozitivny .. haha 😃 to asi z toho alkoholu .. kupila som si toto a bum krasne ciarky kvitli 😅😅😅

anonym_ab8e66
Dnes o 14:29

No ono zavisi aj od toho, kedy ta nehoda bola. Ak pred tyzdnom, tak este aj tak nemusi byt na teste nic vidiet 🫠

stellarstar
Dnes o 14:33

Ale na strednej foto vidieť slabucku čiarku 😂😂😂

anonym_69a1ad
Dnes o 14:38

Svata prostota toto🙄

autor
Dnes o 14:41
@stellarstar

@anonym_autor v nedeľu rozlúčka so slobodou??
K testu, je negatívny

@stellarstar ano, cestujeme 🙂

autor
Dnes o 14:43
@anonym_69a1ad

Svata prostota toto🙄

@anonym_69a1ad co je zas zle? Clovek sa nemoze nic spytat?

januska12323
Dnes o 14:48

Sú negatívne ale vypiť si môžeš aj tak, ešte by to nijak neublížilo.

anonym_f76167
Dnes o 17:28

crta sa na jednej z foto nieco...

dia99
Dnes o 21:05
@anonym_autor

@anonym_autor ja neviem asi už je veľa hodin ale ja na tom poslednom nieco slabučke vidím 🙄🤣🥰

kimina21
Dnes o 21:29
@dia99

@anonym_autor ja neviem asi už je veľa hodin ale ja na tom poslednom nieco slabučke vidím 🙄🤣🥰

@dia99 aj ja niečo slabucke vidím