Je tehotenský test naozaj pozitívny?
Ahojte baby
Dnes je 24.den cyklu, príznaky ako bolesť podbruška, občasná bolesť krížov, bolesť hlavy, malátnosť, pocit nízkeho tlaku a slabý duch na pepino test. Prvý test 23.den cyklu, druhý test dnes ráno. MS +- 30dňová a trvá 6-7dni.
Čo si o tom myslíte?

@janka1698 veru, mnozia sa tu fotky aj tychto falosne pozitivnych testov.
dolezite je testovat az ked meska ms. ked meska, tiez este nie je uplna zaruka, lebo v pripade posunutej ovulky este test hned pozitivny nebude, no ak posunuta ovulka nebola, potom pri takomto testovani bude uz ovela vacsia istota a pravdepodobnost, ze test vyjde jasne poitivny.
@janka1698 viem, ze si nedockava,a le treba pockt. nic ine ti nezostava.
neviem presne citlivost vsetkych testov, co si si robila,a le predpokladam, ze niektore maju citlivost 10 a Clear blue ma citlivost 25.
to znamena, ze digi test by mal vyjst pozitivny az vtedy, ked ti vyjdu pozitivne aj pruzkove testy a tym myslim silensjie pozitivne, nie takto nejasne. tym ze digi test ma slabsiu citlivost, nemoze z nizkeho hcg urcit tehu, pokial to nedokaze citlivejsi test.
Baby, ďakujem ❤️
Tieto Pepino testy 😂. Nerozumiem, ktora baba sa nimi este testuje po tychto prispevkoch tu na MK. Uz sa musim normalne smiat, to je test, ktory ma asi ukazovat opacne, ze ked su dve ciarky, tak to znamena negativny test a ked je len jedna ciarka, tak to znamena tehotenstvo 😂😂😂.
@gabrielamodrykonik tak u mna predsa ten duch nebol falošný 😊
@janka1698 super, gratulujem 🙂👌

🤞🏼🤞🏼🍀🍀