icon

Je tehotenský test pozitívny?

kristina210
17. júl 2024

Ahojte mamky,žienky, podľa vás pozitívny?
Mám 13 mesačného synčeka a test vyzerá takto nejak 🙂

Je tehotenský test pozitívny?Je tehotenský test pozitívny?
matullienka
17. júl 2024

Áno, gratulujem

saska.j
17. júl 2024

@kristina210 krásne čiarky, gratulujem

kristina210
autor
17. júl 2024

Ďakujem,trošku prekvapenie,pretože kojim plne + HAK a vidíte, takýto výsledok...neplánovane ale je to požehnanie? 😃

glorika
17. júl 2024

Ahoj no toto vyzerá byť naozaj pozitívny čo srdečne gratulujem 🙂 , ale byť tebou skúsim ešte nejaký iný test prípadne digi lebo Pepino testy zvyknú ukazovať falošné výsledky, aj keď v tomto prípade si nemyslím že by to bolo falošne pozitívne 🙂

zobaka
17. júl 2024

môžem sa ťa opýtať akú HAK si mala? Toto ma celkom desi, že takto mohla hormonálna antikoncepcia zlyhať, dakujem

martinka444
17. júl 2024

@zobaka veru to aj mňa zaujíma, tiež plne kojím a beriem antiku ( Zlynda), asi by ma piclo. Keby som mladšia neriešim ale vek .

cookie29
17. júl 2024

ano

floki1994
17. júl 2024

@kristina210 berieš poriadne HAK A SI TEHU? To sa dá? Waw myslim že vela žien si teraz poľakala 😆 ale gratulujem teda 🙂

kristina210
autor
17. júl 2024

Áno,presne tak,beriem Zlynda a kojím plne...Dr.mi hovoril tiež,že šanca otehotnieť je "takmer" nulová...a vidíte...možno som ojedinelý prípad,ale nám sa to takto pritrafilo 😀...ešte sme v šoku,ale hovorím si,že koľko žien by aj "umrelo" za to,aby mohli mať aspoň 1 bábo ... takže asi berme,čo život prináša ako sa hovorí ... 😀

zobaka
17. júl 2024

@martinka444 veď toto, tiež už nemám 30

zobaka
17. júl 2024

@kristina210 ja sa normálne bojím, že mi prepne, že sa už fakt sa otehotnieť z ničoho 🤔 veľa prípadov divných otehotnením aj cez antikoncepčné metódy tu je v poslednej dobe

martinka444
17. júl 2024

@zobaka no presne, ja pomaly 45....krpček s veľkým rozdielom od 3 bratov...to už by bol iný zahul 😅

zuzanockamt
17. júl 2024

@kristina210 Máš len gestagénovú antikoncepciu. Tá nie je taká spoľahlivá ako kombinovaná HAK. Stačí chyba v užívaní - oneskorenie, vynechanie, kombinácia s liekmi, tráviace ťažkosti a tu máš výsledok 🤷

zobaka
17. júl 2024

@martinka444 a najmä my staršie nejak ľahko k tomu dôjdeme a mladé nič

natalymindo
17. júl 2024

@kristina210 podľa fotky vidieť ze ste už vyzreta žena v rokoch... nerozumiem načo sa tu pýtate na takéto otázky ci je test pozitívny. Véd to sama vidíte ze tam je druhá čiarka. A ešte ste aj mama nič v zlom. Ale mne sa asi rozum zastavuje s niektorých zien. Doma sa radujú z tehotenstva a sem sa idete pytat ci ste tehotná?

kristina210
autor
17. júl 2024

Natalymindo - nejak Vás to rozrušilo 🙂. ... delím sa aj o svoju skúsenosť s mamičkami,ženami...ak Vás to rozrušuje,tak načo potom,prosím,chodíte čítať do tejto skupiny...nič v zlom 😇