Je tehotenský test pozitívny?
Co chces pocut. Nemas navod? Porad sa s doktorom ,nie tu ci je RTG problem alebo lieky.
Jasne pozitívny 🙂
A co sa týka RTG a ATB. Profesor Zahumensky mi raz povedal ze v týchto začiatkoch to je buď vsetko alebo nic..buď sa udrží a bude v poriadku alebo ak sa uz teraz nejako poskodil plod tak sa sam potratí.
Co chces pocut. Nemas navod? Porad sa s doktorom ,nie tu ci je RTG problem alebo lieky.
@anonym_b97720 predstáv si že sedím u doktora 🙂
Jasne pozitívny 🙂
A co sa týka RTG a ATB. Profesor Zahumensky mi raz povedal ze v týchto začiatkoch to je buď vsetko alebo nic..buď sa udrží a bude v poriadku alebo ak sa uz teraz nejako poskodil plod tak sa sam potratí.
@anonym_edbb89 ďakujem krásne Ta odpoved
No tak ked sedis u lekara tak sa opytaj. Co ti pomoze ked napise niekto, ze mal na zaciatku tehotenstva rtg ,alebo bral atb a ma zdrave dieta ,ale moze napisat aj ,ze potratila ci nieco sa s dietatom stalo. Hlavne tu nenajdes nikoho kto vie vestit. Aj dr ti mozno povie nieco,ale bude to len bud alebo
@anonym_autor aj RTG aj lieky su problem... resp. mozu byt , ale aj nemusia... preto VZDY sa robi test pred RTG, pripadne sa cudujem, ze sa ta nikto nepytal, ci nie si tehotna... stacilo sa vyslovit ze si mozno a dali by na teba tu chujovinu na zakrytie... test je jasne pozitivny...drzim palce aby to dobre dopadlo

@anonym_autor to ti fakt nie je jasné či je alebo nie je pozitívny?