icon

Je tehotenský test pozitívny?

Dnes o 07:06

Ahojte dnes som si robila test MS mešká 3dni..
štvrtok som bola na röntgen je to veľký problém? Aj som brala ATB ktoré sa neodporúčajú na tehotenstvo.

Je tehotenský test pozitívny?
anonym_1af4e9
Dnes o 07:12

@anonym_autor to ti fakt nie je jasné či je alebo nie je pozitívny?

anonym_b97720
Dnes o 07:13

Co chces pocut. Nemas navod? Porad sa s doktorom ,nie tu ci je RTG problem alebo lieky.

anonym_edbb89
Dnes o 07:26

Jasne pozitívny 🙂
A co sa týka RTG a ATB. Profesor Zahumensky mi raz povedal ze v týchto začiatkoch to je buď vsetko alebo nic..buď sa udrží a bude v poriadku alebo ak sa uz teraz nejako poskodil plod tak sa sam potratí.

sisska96
Dnes o 07:38

Nie. Je to negatívny. Nie je tam druhá čiarka iba halucináciu máme všetci 😂

7miriam77
Dnes o 07:48

Gratulujem 😍👍

autor
Dnes o 07:59
@anonym_b97720

Co chces pocut. Nemas navod? Porad sa s doktorom ,nie tu ci je RTG problem alebo lieky.

@anonym_b97720 predstáv si že sedím u doktora 🙂

autor
Dnes o 08:09
@anonym_edbb89

Jasne pozitívny 🙂
A co sa týka RTG a ATB. Profesor Zahumensky mi raz povedal ze v týchto začiatkoch to je buď vsetko alebo nic..buď sa udrží a bude v poriadku alebo ak sa uz teraz nejako poskodil plod tak sa sam potratí.

@anonym_edbb89 ďakujem krásne Ta odpoved

anonym_b97720
Dnes o 08:20

No tak ked sedis u lekara tak sa opytaj. Co ti pomoze ked napise niekto, ze mal na zaciatku tehotenstva rtg ,alebo bral atb a ma zdrave dieta ,ale moze napisat aj ,ze potratila ci nieco sa s dietatom stalo. Hlavne tu nenajdes nikoho kto vie vestit. Aj dr ti mozno povie nieco,ale bude to len bud alebo

miminka91
Dnes o 08:28

Tu je asi zbytocne sa pytat 😀

anonym_403342
Dnes o 08:45

@anonym_autor aj RTG aj lieky su problem... resp. mozu byt , ale aj nemusia... preto VZDY sa robi test pred RTG, pripadne sa cudujem, ze sa ta nikto nepytal, ci nie si tehotna... stacilo sa vyslovit ze si mozno a dali by na teba tu chujovinu na zakrytie... test je jasne pozitivny...drzim palce aby to dobre dopadlo