Je tehotenský test s viditeľnou čiarkou pozitívny?
Dievčatá robila som si tehotenský test ,je tam jedna viditeľná čiarka a druha tak máličko ,posielam foto ,viete mi povedať či je to pozitívne ?

🤷♀️ ťažko povedať, keď je tak málo viditeľná 🤦♀️
@kitycat nehnevajte sa ,slušne sa pytam,nemusíte vôbec odpovedať ,pytam sa preto lebo druha čiarka je malo viditeľná ,modrý konik je otom aby sa človek pýtal
Pozitivne😊
@patricia1508 málo viditeľná? Ako viac viditeľnu by si chcela?
@patricia1508 vieš prečo je malo viditeľná?
@patricia1508 gratulujem k peknej pozitívnej čiarke 🙂 je dobre a jasne viditeľná, môžeš sa zajtra objednať ku gynekológovi
V tehotenstve sa zhorsuje zrak 😀 ale naozaj
Mas tam dve kolajnice na teste, gratulujem k tehu
Ja keď vidím takéto príspevky, vždy si tak hovorím, že takýto ľudia budú mať deti? Sorry not sorry.
@patricia1508 a navod si si precitala?
Ja taktiež vidím pekné 2 čiarky, takže je pozitívny😊to nebude "duch" na teh.teste určite
@lucia13022023 neodsudzuje ľudí keď ich vôbec nepoznáte ,áno,videla som tam dve čiarky ,ale nakoľko som mala veľa zdravotných problémov a lekári mi povedali že asi nebudem môcť mať detičky ,veľmi ma to prekvapilo ,preto som sem napísala,nikdy som si test nerobila,bola som trošku v šoku ,pokiaľ viem modrý konik je aj o tomto ,ale ako vidím ľudia skôr súdia …
blahozelam, si tehotna. podla mna uplne v pohode otazka, jedna palicka je slabsia nez druha, tak si si nebola ista. Ovela horsie su otazky so snehobielym testom kde sa cez negativ hlada duch.
@patricia1508 koľko ti už mešká?
@patricia1508 nehraj sa na nedotkli u dobre? ASI
@patricia1508 ja neodsudzujem. Ja vravím svoj názor. Je tu xy tém kde je druhá čiarka slabulinka, vtedy to viem pochopiť, že ženy sa snažia vidieť čiarku a chcú sa uistiť, či tu jemnú slabú čiarku vidia aj druhý. Pre to pochopenie mam.
Ale nie pre dve hrubé čiarky, ktoré svietia už z kilometra.