icon

Je tehotenský test skutočne pozitívny?

18. jan 2025

Ahojte baby pred malou chvíľou som si skúsila urobiť tehotenský test je pozitívny? Mam pocítiť inak ako keby mi mali prísť krámy tak neviem. A dnes som prvý krát skúšala urobiť ovulacny test len neviem ci ovulka bola alebo len príde 🙄

autor
Autor odpoveď zmazal
denisa_deniska
18. jan 2025

Opäť, mamatesty nie sú spoľahlivé - kúpiť iný 🙂

autor
18. jan 2025

Tento je tehu test

autor
18. jan 2025

Tento ovu test

denisa_deniska
18. jan 2025

A aký deň cyklu si? Keď si robíš oba

autor
18. jan 2025

@denisa_deniska 22.1 mam dostať ms a neviem ani preco ma napadlo urobiť aj ovu test . Ale cítim sa dnes celi deň akoby som mala dostať ms

autor
18. jan 2025

@denisa_deniska minuli mesiac som mala ms poslednú 25.12 a mala som 6 dni

januska12323
18. jan 2025

Počkaj do MS zatiaľ je test negatívny

denisa_deniska
18. jan 2025

Kľudne môžeš mať aj teraz takýto ovu test, je negatívny. Počkaj 2-3 dni, a urob ďalší tehu test, tento je negatívny. A nekupovať mamatesty, skús iný

autor
18. jan 2025

@denisa_deniska tento som robila

denisa_deniska
18. jan 2025

Myslím, že tento, pepino a mamatesty sa neodporúčajú

denisa_deniska
18. jan 2025

Skús dr.max, alebo digi

dianka3
18. jan 2025

Presne tento Slniečko test mi ukázal to čo tebe 4 dní pred MS ale iné testy nie a MS prišla ako hodinky čiže tento test je horší než mamates a pepino môj muž si zo žartu urobil aj on vraj mu je tiež voľáko na vracanie ze možno je tehotný a vyšiel mu pozitívny test dokonca tmavšia čiarka než mne🤣🤣🤣

autor
18. jan 2025

@dianka3 ježiš to je hrozne 😁🤦‍♀️ keď už aj chlapovi vide pozitívny test tak už neviem čo 😀😀 pobavilo ma to

dianka3
18. jan 2025

Aj mňa keď som jeho test videla 🤣🤣🤣 A jeho reakcia bola hneď sa chytil za brucho a kríže a začal chodiť ako tehotný😄 a v ten deň keď sme boli na nákup tak mi zahlásil ,, prosím zober tie tašky ja by som ich aj vzal ale vieš moju situáciu nechcem potratiť a pohladkal sa za brucho a zase ta chôdza 🤣🤣🤣🤣

janusa86
20. jan 2025

Mne presne takto mamatest ukázal tehu 5 dni pred ms v poslednom tehotenstve. Testovala som ďalšie dni a čiarky silneli. Tehotenstvo prišlo úspešne do konca a dnes má dcéra už dva roky. Takže nádej určite je. Každopádne treba overiť aj iným testom. Mne to aj ďalšie potvrdili.

zzzzza
20. jan 2025

@janusa86 mamatesty su dobre

malenka7
22. jan 2025

Ja tiež nedám dopustiť na mamatesty. Nikdy mi neurobili falošnú čiarku. Prikladám foto, prvé dva sú 10dpo a poslemd 19dpo 🙂

evaachesa
23. jan 2025

@dianka3 prosím ťa toto nie je sranda ak mužovi vyšiel test pozitívne, môže to znamenať veľký problém. Takže bez srandy nech muž navštívi urýchlene lekára. Zachytila som to už aj v tv kde o tom hovorili!
https://sita.sk/muzovi-vysiel-pozitivny-tehoten...
https://www.noviny.sk/zaujimavosti/118988-pozit...

dianka3
23. jan 2025

@evaachesa neboj sa samozrejme som mu urobila ešte 3 testy inej značky tých lepších a všetky už boli negatívne. A manžel chodí na preventivky pravidelne a všetko je ok