Je tehotenský test skutočne pozitívny?
Ahojte baby pred malou chvíľou som si skúsila urobiť tehotenský test je pozitívny? Mam pocítiť inak ako keby mi mali prísť krámy tak neviem. A dnes som prvý krát skúšala urobiť ovulacny test len neviem ci ovulka bola alebo len príde 🙄
Opäť, mamatesty nie sú spoľahlivé - kúpiť iný 🙂
A aký deň cyklu si? Keď si robíš oba
@denisa_deniska 22.1 mam dostať ms a neviem ani preco ma napadlo urobiť aj ovu test . Ale cítim sa dnes celi deň akoby som mala dostať ms
@denisa_deniska minuli mesiac som mala ms poslednú 25.12 a mala som 6 dni
Počkaj do MS zatiaľ je test negatívny
Kľudne môžeš mať aj teraz takýto ovu test, je negatívny. Počkaj 2-3 dni, a urob ďalší tehu test, tento je negatívny. A nekupovať mamatesty, skús iný
@denisa_deniska tento som robila
Myslím, že tento, pepino a mamatesty sa neodporúčajú
Skús dr.max, alebo digi
Presne tento Slniečko test mi ukázal to čo tebe 4 dní pred MS ale iné testy nie a MS prišla ako hodinky čiže tento test je horší než mamates a pepino môj muž si zo žartu urobil aj on vraj mu je tiež voľáko na vracanie ze možno je tehotný a vyšiel mu pozitívny test dokonca tmavšia čiarka než mne🤣🤣🤣
@dianka3 ježiš to je hrozne 😁🤦♀️ keď už aj chlapovi vide pozitívny test tak už neviem čo 😀😀 pobavilo ma to
Aj mňa keď som jeho test videla 🤣🤣🤣 A jeho reakcia bola hneď sa chytil za brucho a kríže a začal chodiť ako tehotný😄 a v ten deň keď sme boli na nákup tak mi zahlásil ,, prosím zober tie tašky ja by som ich aj vzal ale vieš moju situáciu nechcem potratiť a pohladkal sa za brucho a zase ta chôdza 🤣🤣🤣🤣
Mne presne takto mamatest ukázal tehu 5 dni pred ms v poslednom tehotenstve. Testovala som ďalšie dni a čiarky silneli. Tehotenstvo prišlo úspešne do konca a dnes má dcéra už dva roky. Takže nádej určite je. Každopádne treba overiť aj iným testom. Mne to aj ďalšie potvrdili.
@dianka3 prosím ťa toto nie je sranda ak mužovi vyšiel test pozitívne, môže to znamenať veľký problém. Takže bez srandy nech muž navštívi urýchlene lekára. Zachytila som to už aj v tv kde o tom hovorili!
https://sita.sk/muzovi-vysiel-pozitivny-tehoten...
https://www.noviny.sk/zaujimavosti/118988-pozit...