icon

Je tehotenský test spoľahlivý tak skoro?

Včera o 05:02

Minulý štvrtok/ piatok 21/22 sme mali nechránený sex robila som si len tak test , viem skoro, ale je možné aby ukázal takto ( mamatest) . Čiarka bola vidieť okamžite

maskpure
Včera o 05:10

Z minuleho tyzdna urcite nie, skor z pred 2 tyzdnov. Mama testy duchuju, aj ked mne ta ciarka pride silna, no zda sa mi seda. Nazivo je ruzova? Skuste zajtra dalsi

autor
Včera o 05:26
@maskpure

Z minuleho tyzdna urcite nie, skor z pred 2 tyzdnov. Mama testy duchuju, aj ked mne ta ciarka pride silna, no zda sa mi seda. Nazivo je ruzova? Skuste zajtra dalsi

@maskpure práveže len tieto dva dni su kedy bolo . Ovu test vyšiel 20.5. . A test je ružový. On proste vybehol hneď tmavý len kym prešlo farbivo až na koniec tak zbledol

anonym_5dba36
Včera o 05:39
@anonym_autor

@maskpure práveže len tieto dva dni su kedy bolo . Ovu test vyšiel 20.5. . A test je ružový. On proste vybehol hneď tmavý len kym prešlo farbivo až na koniec tak zbledol

@anonym_autor po tyzdni naozaj nereálne… kúp kvalitnejší test, o tomto je známe, že je často falošne pozitívny a nie len duch, ale normalne čiarky a počkaj ešte aspoň týždeň, predídeš zbytočným sklamaniam

autor
Včera o 05:48
@anonym_5dba36

@anonym_autor po tyzdni naozaj nereálne… kúp kvalitnejší test, o tomto je známe, že je často falošne pozitívny a nie len duch, ale normalne čiarky a počkaj ešte aspoň týždeň, predídeš zbytočným sklamaniam

@anonym_5dba36 od ovu to je 8 dní keď to clovek ráta. Ale aj keď som mala falošné tak takto mi nevybehlo hneď ako dnes .

autor
Včera o 05:57

Lepšie odfoteny až je vidieť že je ružový

anonym_5dba36
Včera o 06:07
@anonym_autor

@anonym_5dba36 od ovu to je 8 dní keď to clovek ráta. Ale aj keď som mala falošné tak takto mi nevybehlo hneď ako dnes .

@anonym_autor no ale 8-10 dni od oplodnenia je len uhniezdenie a HCG vôbec začína stúpať, nie to ešte ze by bolo jasná čiarka, ale svoj názor máš, my ti na 100% tiež nepovieme, tak len cakat

esterka54
Včera o 06:15
@anonym_autor

@anonym_autor 29 mája som mala poslednú menštruáciu a už 16 júna silné čiarky na teste.. mám doma dvojičky.. takže niekedy aj nemožné je možné 😁🤔

anonym_5dba36
Včera o 06:18
@esterka54

@anonym_autor 29 mája som mala poslednú menštruáciu a už 16 júna silné čiarky na teste.. mám doma dvojičky.. takže niekedy aj nemožné je možné 😁🤔

@esterka54 ale vieš kedy bola ovulácia? Lebo nemusela a teda zjavne ani nebola v strede cyklu a tým pádom mohlo byť od oplodnenia dosť času

esterka54
Včera o 06:26
@anonym_5dba36

@esterka54 ale vieš kedy bola ovulácia? Lebo nemusela a teda zjavne ani nebola v strede cyklu a tým pádom mohlo byť od oplodnenia dosť času

@anonym_5dba36 fuuu popravde si to už nepamätám....moje dvojky majú už 2,5 roka...

esterka54
Včera o 06:30
@esterka54

@anonym_5dba36 fuuu popravde si to už nepamätám....moje dvojky majú už 2,5 roka...

@esterka54 ale ten dátum áno 29 posledná menštruácia a 16 júna vyšli čiarky...mala som vtedy zdravotné problémy a absolvovala som veľa rôznych vyšetrení. .preto som si robila aj test či náhodou...

anonym_5dba36
Včera o 06:31
@esterka54

@esterka54 chcela som tým povedať len, že termín MS nehovorí nič moc o tomto a pokiaľ bola ovu napr. tesne po MS, tak tvoj pozitívny test nebol vôbec nemožný…samozrejme, že autorke to stále môže dobre dopadnúť a držím jej prsty, len tento test proste nie je spoľahlivý výsledok

anonym_de1e3f
Včera o 06:38
@anonym_autor

Lepšie odfoteny až je vidieť že je ružový

@anonym_autor ja som mala tento raz pozitivny test na 8 dpo, co nikdy predtym, teda tak, ze test ovulacny pozitivny 13 DC, sex ale bol 8-my den cyklu, a 21. Den cyklu pozitivny test, sice slabsi ako Tvoj, ale bolo to jasne ruzove.
A som v 28.tyzdni. A nie su to dvojicky.
Inak, pri prvych detoch som mala pozitivny test okolo 11-12 dpo. Mamatest vraj duchuje, ale mne nie a najskor ukazal. Drzim palce. Vyzera to naozaj pozitivne.

anonym_bd41b3
Včera o 07:33

Nemyslím že toto je falošne ak led po týždni je to fakt krásna čiarka. Skús test z lekárne plus plastový ma veľa farbiva a je 100% spoľahlivý

autor
Včera o 07:53

No nič som v meste skúsim iny test kúpiť a sama som zvedava teda

autor
Včera o 07:54
@esterka54

@esterka54 ty jo takze radosť dvojka. Mne by stačilo jedno . Mame doma 3 deti

anonym_b39f26
Včera o 08:44

@anonym_autor 7 dni od styku, najma ak nevieme kedy prislo skutocne k oplodneniu je toto nerealny vysleok ... jedine ze by to bolo hned a dvojky... tam som ochotna tento vysledok pripustik, vzhladom na to , ze je to mamatest, tak si myslim ze vysledok nie je realny

anonym_4ce681
Včera o 08:51

Mne už 9dpo ukazal test . Ak 20.5 bol pozitívny test ,ovu mohla byť toho 21 . Čiže 8 dní od ovulacie ,uz môže byť test pozitívny. Aj keď ciarka je naozaj výrazná. Druhy test z balenia je aký? Slus keď tak inú značku.
Intimed ,top test mne ukázali uz 9dpo . Dr max boli omnoho slabšie.

esterka54
Včera o 10:11
@anonym_autor

@esterka54 ty jo takze radosť dvojka. Mne by stačilo jedno . Mame doma 3 deti

@anonym_autor radosť 😁 mám doma ešte 9 ročného chlapca ❤️😁

autor
Včera o 12:42
@anonym_4ce681

Mne už 9dpo ukazal test . Ak 20.5 bol pozitívny test ,ovu mohla byť toho 21 . Čiže 8 dní od ovulacie ,uz môže byť test pozitívny. Aj keď ciarka je naozaj výrazná. Druhy test z balenia je aký? Slus keď tak inú značku.
Intimed ,top test mne ukázali uz 9dpo . Dr max boli omnoho slabšie.

@anonym_4ce681 no podarilo sa mi kúpiť len jeden test nechcelo sa mi behať z lekárne do lekárne kupovať iny . V dr max digital . Vyskúšam zajtra ten druhy z mamatest a podľa toho ten Digital