Je tehotná?
@sheila2004 jasné, že si tehotná.... chystaj výbavu
Práveže jej z rodiny hovoria že čiarka nemá byt taká “hrubá”, tak preto je na pochybách . Dnes skúsila další test, ktorý sa nedal určit, bol viac mokrý ako pozitívny . Ale už je kúpený další, tato istá značka . No sme vo vytržení 🙏 a dúfame 🙏
@sheila2004 podla mna ano
asi ano
po 10 dnoch meskania by tam mala byt riadna ciara , nech si skusi spravit o 5 ci 6 dni a ak nie urcite ist k lekarovi
@sheila2004 po meškani 10 dni by tam už mala nat čiaru ako hrom a nie "ducha". Nech si urobi digi test a keď nič tak k lekárovi
Nech si kupi inu znacku first response ale clear blue.. Mne toto pride ako negativne. Raz mi neskala ms 2t a tehotna som nebola. Ale ked som bola Tak som mala na teste kolajnice den pred meskanim.
Ďakujeme dievčatá, skúsi ešte tento istý posledný test a k lekárovi samozrejme . Len je to prvýkrát, tak sama je zmätená, či môže aj takto ukázať hcg alebo by bol úplne čistý.
@sheila2004 ja nechcem strasit, ale moze tu byt aj moznost, ze je to aj mimomaternicove, lebo uz by mala mat riadne kolajnice, lebo ak je to mimo, hcg rastie velmi pomaly. Alebo to tak isto nemusi znamenat nic. Preto je najlepsie ist k dr.
No vy "kolajnice".... vy viete kedy mala ovulaciu že tu pišete take blbosti? Čo ak sa jej ovu riadne posunula? Nabuduce kym to takto uzatvorite, sa opytajte aspoň kedy mala ovu a až potom pište že "by mali byť kolajnice" ....

Ja som mala takýto test po 10 dňoch meškania ms. Ešte by som si o pár dní urobila jeden. Ale gratulujem je to tam. 🥳