icon

Je tento nárast hCG dostatočný?

16. feb 2026

Ahojte, keďže mám za sebou už viac potratov tak mám aj strach.
4+0tt mi lekárka brala krv a hcg bolo 461. Dnes 5+0tt som mala na odber a hcg je 2155.
Je to podľa vás okej alebo stúpa malo?

autor
16. feb 2026

@anonym_autor * 4+1tt

anonym_8b1cdf
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor * 4+1tt

@anonym_autor 4+1 461, 4+3 922, 4+5 1844, dnes presne 5+0 3688 a viac. Podla mna slaby narast. Ale vzdy treba verit. Drzim palce.

anonym_e3bf02
16. feb 2026

Ja neviem, kvoli comu takyto stres? 4x som rodila a hcg netusim, ake som mala.
Ale teraz som bola skor, lebo som pred Vianocami chcela vediet, ci je v maternici, kedze isli sviatky. 4+1, si prakticky v termine MS, 2 tyzdne po oplodneni,...
Ja som sice v 4+2 mala hcg vyse 1000, tym sa potvrdilo tehotenstvo a dalej som sla na kontrolu az v 9 tt., mas za sebou potraty alebo preco tolko stresu? Lebo toto, ten narast je prisne individualny. Ja som ale mala podla mna minimalne o 4 dni skor ovulaciu, takze aj tym sa to posunulo. Som teraz v 13tt., termin porodu mi podla sona posunul presne o tie 4 dni skor.

anonym_8b1cdf
16. feb 2026
@anonym_e3bf02

Ale teraz som bola skor, lebo som pred Vianocami chcela vediet, ci je v maternici, kedze isli sviatky. 4+1, si prakticky v termine MS, 2 tyzdne po oplodneni,...
Ja som sice v 4+2 mala hcg vyse 1000, tym sa potvrdilo tehotenstvo a dalej som sla na kontrolu az v 9 tt., mas za sebou potraty alebo preco tolko stresu? Lebo toto, ten narast je prisne individualny. Ja som ale mala podla mna minimalne o 4 dni skor ovulaciu, takze aj tym sa to posunulo. Som teraz v 13tt., termin porodu mi podla sona posunul presne o tie 4 dni skor.

@anonym_e3bf02 Po potratoch ako mala pani sa riesi narast hcg, preto ju volaju a zistuju aky je narast.

anonym_e3bf02
16. feb 2026
@anonym_8b1cdf

@anonym_e3bf02 Po potratoch ako mala pani sa riesi narast hcg, preto ju volaju a zistuju aky je narast.

@anonym_8b1cdf hej, tu prvu vetu som nejak prebehla ocami...akoze rozumiem. Ale ten stres aj tak tomu neprospieva, ak ma podchytene diagnozy, ma nasadenu liecbu pripadne, ak treba, tak ostava len dufat. Podla mna to zle nie je, ale tie tabulky su len orientacne. Dolezite, co na to lekar povie.
@anonym_autor drzim palce kazdopadne, nech to dobre dopadne 😇🥰

autor
16. feb 2026
@anonym_e3bf02

@anonym_8b1cdf hej, tu prvu vetu som nejak prebehla ocami...akoze rozumiem. Ale ten stres aj tak tomu neprospieva, ak ma podchytene diagnozy, ma nasadenu liecbu pripadne, ak treba, tak ostava len dufat. Podla mna to zle nie je, ale tie tabulky su len orientacne. Dolezite, co na to lekar povie.
@anonym_autor drzim palce kazdopadne, nech to dobre dopadne 😇🥰

@anonym_e3bf02 ďakujem krásne ❤️

mimi013
16. feb 2026

@anonym_autor mne sice merali hcg v krvi len raz, ale tiez som tu brutalne stresovala lebo som mala malu hodnotu na moj tyzden, v 4+2tt len 160. Teraz vedla mna lezi v postielke 3 mesacna dcerka. 😊 Nestresuj, za mna je to dostatocny narast.

babushkaem
17. feb 2026

ved to vychadza plus minus na dvojnasobok, to je super 🙂

anonym_2e7f3f
17. feb 2026
@anonym_e3bf02

@anonym_e3bf02 Autorka píše že má za sebou potraty. Takže ten stres je na mieste.

@anonym_autor podľa mňa pekne rastie. Ja som mala v čase meškania menzesu sotva 20. Potom som šla o dva dni a bolo tam 50 o ďalšie dva dni už bolo cez 200.
Tiež som bola po potratoch, našťastie už sme mali všetko podchytené takže hneď lieky na udržanie a mladý pán sa pekne udržal a vyvíjal.

Držím palce

michaela329
17. feb 2026

Nemusí stúpať presne dvojnásobne obdeň, mne nestupalo a mala som HCG po KET 14. deň do 400 (býva okolo 1000). A predsa mám syna.

autor
18. feb 2026

Ďakujem Vám pekne za názoru, ale žiaľ to asi nebude dobre 2261 po 48 hodinách takže stúpa veľmi slabo