Je tento test 5 dní pred očakávaným menzesom pozitívny?
Ahojte mamicky chcela by som radu robila som si tehotensky test od znacky Pharmadoct.Podla Vas je test pozityvni? Mam este 5 dni do MS, mavam krce v podbrusku a bolia ma prsia dakujem za kazdu odpoved ☺️
@dominikasvetova alebo potom ešte digitálny skúsiť 😊
@summersunny94 digitalny test ma citlivost 25, ak jej 10tkovy nevysiel, tak digitalny jej urcite nevyjde
@petamich možno o 2 dni ak by skúsila . Ja na Tom teste však niečo slabucke vidím síce riadne slabunke ale je. Možno keby to je rovnaká značka testu bola by trošku silnejsia.
@summersunny94 nijako sa ta nechcem dotknut ale ked sme sa nahodou stretli v podobnych diskusiach, tak ty vzdy nieco slabucke vidis ;) asi mas lepsi zrak, lebo za mna oba testy, ktore sem autorka dala su proste negativne a nech patram ako patram nie je tam ani naznak ciarky ale mozno len ja zle vidim
tym autorke nechcem brat nadej, pockala by som na jej mieste, ci bude MS meskat a ak ano, testovala by som az potom a drzim jej paste 🤞🏻
@petamich proste tu čiarku vidím a nie som sama. Skôr nechápem ako ty tu čiarku nevidis. Samozrejme že treba počkať či bude MS ale slabá čiarka tam je
@summersunny94 stale nic 🙂 a tiez nie som sama, kazdopadne myslim, ze to je v zasade uplne zbytocne debata, drzim autorke paste, nech to dopadne ako si zela
@petamich to áno ale ja som ju nerozvinula. Aj ja držím silno palce 😊
Dakujem baby za vase nazory a beriem oby dve do úvahy, som vdacna ze ste si aspon cas nasli a napisali ste svoj nazor, citala som uz milion diskusii kde jedna videla ciarku a druha nie je to v poriadku, pravdu sa aj tak dozvieme o pár dni a urcite Vám dam vediet 😇☺️
@dominikasvetova oki dajte vedieť snáď to všetko dobré dopadne 😊👊🙏
Dobrý deň, Ja mám s týmto testom zlú skúsenosť. Skúšala som v deň menštruácie pepino test a ten neukázal nič 2den meškajúcej menštruácie som si robila Pharmadoct a ukázal mi jasné dve čiarky. Netešila som sa po predošlej skúsenosti s mimomaternicovom tehotenstvom. Mala som bolesti krížov aj nevoľnosti bolesť v podbrušku. Potom začalo špinenie. Tak som utekala na pohotovosť že možné mimomaternicove. Pretože tehu test od Pharmadoct mi ukázal jasné čiarky. Robili mi asi tri ultrazvuky piatok a potom nedeľa po krvácaní. A žiaľ nič nevidel. Odobrali mi krv pre môj pokoj a výsledok negatívne. Tak že tehotná niesom. Ďalší test som si robila fakt pre istotu dnes a vyšiel negatívny ale už iná značka.
Čiže neviem prečo mi vyšiel pozitívny od Pharmadoct.
Moja skúsenosť
Pekný deň 🙂
@lenocka9956 zlá foto ale reálne bola čiarka silnejšia. 🙂 No žiaľ nič z tehotenstva.
@dominikasvetova ahoj, sice odpoved si uz dostala, ale neda mi nenapisat, ze posobis podla odpovedi velmi milo 🙂 totizto obcas sa stava, ze autorky zacnu na baby, co odpovedia inak ako si autorka predstavuje, utocit alebo presviedcat o opaku, Ty reagujes naozaj slusne, velmi Ti to prajem a som zvedava ako bude test vyzerat o par dni ❤
@viky173 ahoj 😊 dakujem ti pekne za tvoje slova, vtedy tie testy boli negativne ale o pár mesiacov som mala pozitivny test a laska mojho zivota uz lezi vedla mna 😇👣
@dominikasvetova jejda, som si rok nevsimla, ja ze nova tema 😂 ale velmi ma potesil ten krasny zaver 😍

@dominikasvetova ja stále slabunke niečo vidím ale mali ste tu istú značku testu pre istotu. Skúste nabudúce taký istý test a ten porovnať 😊