Je tento test naozaj pozitívny?
Vraj že toto nemi pozitívny test hovorila mi rodinná príslušníčka ja som ale na začiatku

@6veronika778 oooo nasa pravidelna prispievatelka. Od rana mi sliepky nechcu zrat, reku co ich trapi a bum. Dnes este nevideli tvoj test. Kazdy den si teraz od teba najdeme nejaku temu Veronika?
@6veronika778 mne sa ospravedlnovat nemusis, ani zamysli sa nad sebou 🙂
@really8 pozor aby sa zajtra nepýtala už na pohlavie 🤣
@6veronika778
svaguna múdra ako rádio, to mat radosť v rodine takú. Ja som testovala vzdy 2 dní po meskajucej ms a mala som silné čiarky, rovnakého farby. Ake aj keby mam takuto slabšiu ake jasnú, ani neriešim! A daj pozor co svagrinej budeš hovoriť, lebo ta ešte pár krat pekne naberie.
@6veronika778
A ešte niečo. Nie si dosť mlada, mas ideálny vek na deti. Moja mama v tvojom veku bola so mnou už v prvej triede na zápise 😁.
@stellarstar 😂😂😂😂😂😂😂hah vtipne
@6veronika778 sa smejes, ved ešte počkaj
@6veronika778 tak zacnes grcat, tak uveris? Ja som ale ani negrcala, maximalne mi bolo tak zle, ze som nemohla ani kusok byt hladna, takze som stale musela daco chrumkat, plus som bola unavena. Manzel "uveril" az po 1.sone v 9.tyzdni. ked videl fotku take malej fazulky. Inak samozrejme mi veril, aj testom.
Tak uz uver a ukludni sa.
@nevenka vracala som na druhý deň som robila test
@stellarstar ocakavam. Alebo sa zacnu rojit temy o priznakoch alebo este: mozem jest ked som tehotna….dufam ze sa dockam aj nejakej povery
@6veronika778 ach nie, uz zase ty s dalsim testom?🙄

@ns994 ďakujem pekne no je to tak ako hovoríš