Je tento test negatívny?
To co je za fotky, co sem niektore davate? Tak chcete vediet, ci je pozit ci negat (odhliadnuc od toho ze asi mas oci a vidis ci tam druha je alebo nie) a davate sem debilne sfarbene poupravovane fotky, v ktorych sa ani panboh nevyzna co je co, ci je to tien alebo ciarka alebo spinka, alebo spoj na teste.... ved odfot test a daj sem normalnu foto co si odfotila.
@mrkvicka060 nechápem kde v návode píšu že treba dať fotku do negatívnu aby bolo vidno výsledok 🙈
@matulka811 kontrolna ciarka je tenucka a bleducka
@matulka811 kontrolna je ta ktoru vidis. A ta tenucka bleducka je tvoj vysledok
@comika a je tam ten duch ci ako sa to vola ci je negativne
@jana65l takze moze byt s toho tehotenstvo?
@matulka811 Ja som mala tiez velmi slabu ciarku a teraz mam 2 r syna 🤷🏻♀️🥰
@comika hej meska 9dni stale mi je zle z zmenili sa mi chute
Je tam duch. Aj keď po 9 dňoch meškania je to dosť slabé. Možno posunutá ovulacia
@martinka13 no ved pockam do vikendu a uvidim skusim urobit dalsi test... a ked je to slabe nemoze byt mimo maternicove
@matulka811 nemusí ísť o mimo, môže to byt aj začínajúci potrat... keď je to tvoj prvý test a nemáš to s cim porovnať, tak o 2 dni si sprav další a uvidis či bude silnieť alebo slabnúť ... ale na 9 dni je to dosť slabá čiarka
@matulka811 môže to byť aj posunutý cyklus. Pri prvom tehotenstve som mala normálnu čiarku druhu 14. deň meškania 🙂 A to som predtým určite mala aj ducha na teste slabého ale neznala vtedy testov som to brala ako negatívne a nestudovala podrobne. Treba len zopakovať test po 2 dňoch a porovnať.
Tiež som mala pri dcérke druhu takú slabú 😀 za pár dni už zosilnela 😀

@matulka811 daj originálnu fotku a nie negatív