Je tento test pozitívny?
Čo myslite ?

@annamaria245 myslim ze to je tam 👍 zopakuj o 3 dni z prveho ranneho mocu, najlepsie test rovnakej znacky. Ak bude ciarka silnejsia, je to taaam 🥳
@sash102 ďakujem 🤗
@annamaria245
@veronice myslis ze to môze byť aj negativne ? 🤷♀️🤷♀️
Toto nie je duch. To je krásna čiarka. Koľko dpo si?
@tulipanicek mne to vzdy meska takze som nejak nerobila z toho dilemu🙉🙉 myslim ze je to negativne 😂😂
@annamaria245 gratulujem!
@annamaria245 Podľa mna je to jasne pozitívny test! Gratulujem
@annamaria245 ta ciarka tam jednoducho je, to uz ani duch nie je 😉 tiez som taku mala a tento mesuac rodim. Takze uz len nech silnie 😉 hcg stupa a znasobuje sa kazde 2-3 dni preto ak o tie 3 dni spravis este jeden a ciarka zosilnie, je to tam 😉
No úprimne niečo tam možno slabunko je, ale radšej by som ho neskôr zopakovala a prípadne skúsila iný test.
no tak nahodou tu podla mna nieco je, ale skus napr. o den/dva rano..
@annamaria245 gratulujem to je už pekne pozitívny test. A kt myslíš 3.ciarkou? To pri tom označení max nie je čiarka ale spoj, test bol zrejme trosku viac namocemy
@sense no je to tak že som nutena ist na potrat neviete ako je to ? Existuju nejake tabletky nato? Kedze hospitalizovana v nemocnici byt nemozem 🤦♀️
@annamaria245 jedine smer gynekológ, potvrdí alebo vyvráti tehu a s ním prekonzultuj aj ďalší postup, určite by som to neriešila tu na konikovi
po kyrete si hospitalizovana prakticky jeden den a je fakt najlepsie to konzultovat s gynekologom. ako nezahravala by som sa v takomto pripade so svojim zdravim

@annamaria245 Urobila by som si ešte jeden z prvého ranného moču, ten má vyššiu koncentráciu hormónu a lepšie ukáže. Ale môj takýto duch je už 39tt 😇