Je tento test pozitívny?
je tento test pozitivny?

@imanka69 nie..
Tento je negatívny ...neviem vôbec pochopiť tu záľubu testovať sa dookola viacerých žien tu .Keď som bola tehotná ,najprv som cítila.priznaky a testom so si to len overovala .Na o je dobrý ten stres ? Myslíš ,že keď ocikas xy testov,otehotnies rýchlejšie ?
@mamkalentedkova 🤣🤣🤣🤣🤣 Ale ved ja sa nesnazim mat nasilu dieta! Ak , by som bola ok a ak nie moj svet sa nezruti! Mne len bolo divne a zle tak som si urobila testy ktore mi vysli slabo pozitivne a potom digi negativ....to je vsetko len jedno nechapem ako mozu byt testy pozitivne ak zena nieke tehotna?!
@stastenka42 co nie?
@imanka69 jasne vidím 😁 a už tu vysvetľovali ,ako môže byť pozit. test aj keď žena není tehotná biochemické ? Test ukazuje len zvýšenú hladinu HCG a tá je Vysena napríklad aj pri cyste...takže presne tak môže ukazovať pozitivitu ,aj keď tehotná nie si
Ja nechápem načo si robíte testy ešte pred termínom svojich dní.To už sa neviete dočkať tých pár dní kým vám to začne meškať? A potom tu dávate testy ešte pred či tam sú dve čiarky.
@mamkalentedkova Tak mi vysvetli co je biochemicke
@imanka69 moze ist aj o biochemicke. Mne sa to opakovane uz stalo,zial. Digi testy su uz vacsinou 11 dpo pozitivne. Musis vyckat.
@bimbambim niektore zeny totiz uzivaju lieky ako napriklad progesteron..pichaju fraxiparin...beru kortikoidy. Ja osobne mam pracu s rtg ziarenim..uzivam progesteron,medrol a fraxiparin. Cize ja som musela testovat co najskor a nie cakat kym pride/nepride menstruacia.
@miskamicha aha chapem ja to neberiem nic neberiem po pravde netuzim momentalne po babu....

@bessie12 aj to je pravda