icon

Je tento test pozitívny?

imanka69
1. aug 2022

je tento test pozitivny?

Je tento test pozitívny?
imanka69
autor
4. aug 2022

@bessie12 aj to je pravda

dlucy
4. aug 2022

@imanka69 ja tam tiez vidim dve

imanka69
autor
4. aug 2022

@dlucy na ktorom teste ten stymi modrymi //?

tehotna40
4. aug 2022

@imanka69 no neviem ci uz šibe aj mne, ale ja tam tu druhu čiarku vidím, moc moc držím palce a ďalší urob až v deň meškania alebo až na ten ďalší. Už by mal byť silnejší ak je to tam a daj potom vedieť. Držím palce!

imanka69
autor
4. aug 2022

@tehotna40 Ja na tom teste s cervenymi // moc nevidim ale dakujem v sobotu by som mala dostat svoje dni skusim digitalny

dlucy
5. aug 2022

@imanka69 na oboch

imanka69
autor
5. aug 2022

@dlucy zajtra si urobim digitalny

dlucy
6. aug 2022

@imanka69 dobre drzim palce daj vediet

imanka69
autor
6. aug 2022

@dlucy moj test dnes rano

tehotna40
6. aug 2022

@imanka69 ahoj a dnes si mala dostať menzes ze ? Asi uz len čakať ci príde nechápem..

imanka69
autor
6. aug 2022

@tehotna40 neprisla mi zatim

stastenka42
7. aug 2022

@imanka69 nie..

mamkalentedkova
7. aug 2022

Tento je negatívny ...neviem vôbec pochopiť tu záľubu testovať sa dookola viacerých žien tu .Keď som bola tehotná ,najprv som cítila.priznaky a testom so si to len overovala .Na o je dobrý ten stres ? Myslíš ,že keď ocikas xy testov,otehotnies rýchlejšie ?

imanka69
autor
7. aug 2022

@mamkalentedkova 🤣🤣🤣🤣🤣 Ale ved ja sa nesnazim mat nasilu dieta! Ak , by som bola ok a ak nie moj svet sa nezruti! Mne len bolo divne a zle tak som si urobila testy ktore mi vysli slabo pozitivne a potom digi negativ....to je vsetko len jedno nechapem ako mozu byt testy pozitivne ak zena nieke tehotna?!

imanka69
autor
7. aug 2022

@stastenka42 co nie?

mamkalentedkova
7. aug 2022

@imanka69 jasne vidím 😁 a už tu vysvetľovali ,ako môže byť pozit. test aj keď žena není tehotná biochemické ? Test ukazuje len zvýšenú hladinu HCG a tá je Vysena napríklad aj pri cyste...takže presne tak môže ukazovať pozitivitu ,aj keď tehotná nie si

bimbambim
7. aug 2022

Ja nechápem načo si robíte testy ešte pred termínom svojich dní.To už sa neviete dočkať tých pár dní kým vám to začne meškať? A potom tu dávate testy ešte pred či tam sú dve čiarky.

imanka69
autor
7. aug 2022

@mamkalentedkova Tak mi vysvetli co je biochemicke

imanka69
autor
7. aug 2022

@bimbambim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ale nato to sem pises vlastne? uz som tu pisala z mojej rodiny kazda zena ma menstruaciu do 4 mesiaca tak nebudte take trapne a hnusne ked nemate ako poradit vobec sem nepiste tieto vase blbe nazory!!!!!!

imanka69
autor
7. aug 2022

@bessie12
dakujem

bessie12
7. aug 2022

@imanka69 rado sa stalo. Je to krute, ale bohuzial sa to deje. Keby som vtedy nepotratila, tak dieta by malo cez 1 rok a nieco. Kedy presne to bolo si uz nepamatam, ale boli to doteraz.

bimbambim
7. aug 2022

@imanka69 blbé názory nie blbé len že sa test robí ešte skôr ako dôjde menštruácia.🤷

miskamicha
7. aug 2022

@imanka69 moze ist aj o biochemicke. Mne sa to opakovane uz stalo,zial. Digi testy su uz vacsinou 11 dpo pozitivne. Musis vyckat.

miskamicha
7. aug 2022

@bimbambim niektore zeny totiz uzivaju lieky ako napriklad progesteron..pichaju fraxiparin...beru kortikoidy. Ja osobne mam pracu s rtg ziarenim..uzivam progesteron,medrol a fraxiparin. Cize ja som musela testovat co najskor a nie cakat kym pride/nepride menstruacia.

imanka69
autor
7. aug 2022

@bessie12 to mi je luto💔

imanka69
autor
7. aug 2022

@miskamicha aha chapem ja to neberiem nic neberiem po pravde netuzim momentalne po babu....

bessie12
7. aug 2022

@imanka69 moja radost trvala "az" tyzden. Ale zivot ide dalej 🙂

imanka69
autor
7. aug 2022

@bessie12 Jasne ,ze ano nechcem vyzniet nejak zle ale u mna je dobre ,ze ja na taketo veci niesom citliva na jednej strane si myslim, ze je to aj dobre

bessie12
7. aug 2022

@imanka69 vies na jednej strane sa tesim, ze to tak dopadlo, lebo behat po sudoch kvoli vyzivnemu od debila by sa mi nechcelo, ale na tej druhej strane .. no pride mi luto.