Je tento test pozitívny?

@lucka010522
@lucka010522 musia byť pri sebe tie čiarky? Čo myslíš som?
@emilyhorvath tam z neho kúsok chyba nie. Urob ráno ešte jeden
Ty si rozrapala test a hladas skrytu druhu ciarku? To nie je zreb ze by sa mal zotierat.
Ja pevne verím že pozitívny nie je 🤦♀️
@beatrixx1525 čo je tá čiarka chcem sa opýtať?
@emilyhorvath nauč sa robiť tehotenské testy
@janai1 ja som nezoškriabla nič pozri tu
@emilyhorvath tam nič nevidieť
@jj298 zreb🤣🤣🤣🤣 pobavilo👍😁
@emilyhorvath necitala si navod ze?
@emilyhorvath načo sa pýtaš keď ju vidíš a nerešpektuješ keď ti niekto napíše že nič tam nieje. A naozaj je ten test NEGATÍVNY
Máš ten test doničený...toto je ozaj ťažko vyhodnotiť, keď tá vrchná časť tam v podstate nie je. Do zajtra vydržíš, ráno urob znova a presne podľa návodu...výsledok tiež odčítať len v stanovenom čase.
To čo si mu spravila? Čo si hľadala druhú čiarku na negatívnom teste?
Ak nie si troll tak pre dobro ľudstva dúfam že negatívny
🤦🏽♀️🤣
@domka222 to som ešte robila včera malý malý brat mi to dnes doničil
Troll
@emilyhorvath malý brat a ty si asi o dva roky staršia sestra,že?
@emilyhorvath nie je pozitivny. Druha čiarka by boli bližšie k tej prvej
@emilyhorvath treba si ist robit srandu na inu stranku
Toto hádam nemyslíš vážne? Robíš si včera test, potom ti ho dnes dodriape malý brat, a chceš, aby sme tu hádali, ci bol pozitívny? Z toho rozdriapaneho kusa niečoho? A ako sa vlastne k tomu ten brat dostal? To ti vzal ocikany test z poličky, ci co? A kde tam ty ešte vidíš nejaké dve čiarky, ktoré by podľa teba mali byť bližšie?
Akože nezvyknem takto... Ale ty si inak v poriadku?
@emilyhorvath no horší test som tu ešte nevidela :D Ako,bez smiechu,je negatívny. Ale so smiechom,to ako sa mohol tak donicit?:D To si si urobila test,išla preč,brat ti ho rozdrpoal a potom si ho sem fotila,aby sme hľadali druhu čiarku?:D
Dieťa ty máš 15? Alebo máš vôbec 15? Alebo aspoň si dospelá? Lebo tvoj postoj k tomuto je, že nevieš čítať alebo si k tomu úplne ľahostajná a robíš si test ako v nejakej romantickej komédií, nedodržala si nič, aspoň podľa obrázku a prepáč, ale na brata? To je taká výhovorka… trápne je aj mne za teba. A naozaj by ti to akurát v mieste, kde by teoreticky mala byť druhá čiarka odtrhol. Prosím ťa netrep nám, dospelým ženám, resp. takým čo si už niečo zažili, prešli a vedia čítať. Ako nemyslím to ako urážku, ale keď máš sex máš byť zodpovedná a vedieť tieto veci. A naozaj sa zobuď z toho svojho sveta
@lucia851 môže sa test robiť aj poobede?

@emilyhorvath je zle vidieť, ale z tej fotky nevidím, že by bol