Zdravim Vás, chcem sa spýtať aktuálne mám 30DC a mám takyto test. Je to 10tkovy mama test. Myslite si, že je pozitívny? Už ste sa tu s niečím podobným stretli? Ďakujem pekne za odpovede!
@lucia7933 mna dnes objednali na 6+5 lebo ze tento týždeň je este skoro a buduci majú dovolenku. Čítala som na nete ze také hnede vytoky na zaciatku môžu byť ale ak sa ti to bude opakovať radšej skoč k doktorovi. Aj uz máš nejaké príznaky?
@nivea22 no len prsia dost bolia a su take napäte a vacsie, a inak prestalo mi chutit sladke..a zatial nic, nevolnosti zatial niesu ani by nemuseli prist..a ty ako?
@lucia7933 ja rovnako iba prsia ma bolia jeden deň viac druhý deň trošičku menej a viac mi chuti jest, ale inak nič. Nevolnosti nemám a dúfam že ani neprídu. Už mám za sebou MA tak som trosku opatrnejšia ale dúfam ze bude tentokrát všetko v poriadku.
@lucia7933 ja som používala ten istý ale úplne inak vyzeral bolo na ňom ze rapi clear a nemala som až také tmavé čiarky ale silneju mi ešte skúsim zajtra lebo ja cez deň pijem veľmi veľa vody a ešte ani raz som si test nerobila po prebudeni.
@lucia7933 mna dnes objednali na 6+5 lebo ze tento týždeň je este skoro a buduci majú dovolenku. Čítala som na nete ze také hnede vytoky na zaciatku môžu byť ale ak sa ti to bude opakovať radšej skoč k doktorovi. Aj uz máš nejaké príznaky?