icon

Je test na 10. deň ovulácie spoľahlivý?

18. jan 2025

Som po niekolkych misscariages.

Je test na 10. deň ovulácie spoľahlivý?
denisa_deniska
18. jan 2025

Baby, toľko krát omielané, tieto testy robia čiarky aj keď sa nejedná o tehotestvo 😒 držím palce, aby to nebol tvoj prípad! Treba kúpiť iný test

autor
18. jan 2025

@denisa_deniska ako chapem skúsenosť, môj názor je skôr iný. Ak sa ti tam ukáže, a menštruácie príde. Tak je to biochemicka gravidita.

denisa_deniska
18. jan 2025

Mne ukázal 4x pozitívny test, pričom menštruácia prišla na deň presne. V prípade biochemického tehotenstva menštruácia mešká. Plus, kedy tento test (alebo pepino? Nie som si istá) dali vyskúšať svojim mužom, dokonca deťom a vyšiel falošne pozitívny. Ja rozumiem, že by si si tam tú čiarku priala, ale jednoducho tieto testy spoľahlivé nie sú, naozaj radšej priplatiť o 1-2€ viac a byť si istá viac..

babushkaem
18. jan 2025

Vies co, to závisí od výšky hcg v moci. Ja som napríklad mala malo a mala som tiez takýto bledý, mozno aj bledší. A som 22tt. Drzim palce 🙂

belle_vie
18. jan 2025

Podla mna je adekvatny. Mne sa nestalo, ze by duchoval.
Mne dost sibalo, ked sme planovali prve dieta a rozhodne mozem povedat, ze ked duchoval do menzesu a po ms prestal duchovat, islo o biochemicke. A ked pekne silnel, bolo z toho tehotenstvo.

bambulka711
18. jan 2025

Áno, takáto čiarka je viac ako v poriadku na ten deň.

simona1998
19. jan 2025

Mne mamatest ukázal len ak som tehotná bola , inak som ho mohla otáčať na všetky svetové strany a neukázal mi ani tienik. Za mňa dobre testy s veľa farbiva .

glade22
19. jan 2025

@autorka
No videla som tento test pozitívny, aj keď ho ocikal chlap. Jedna mamička zo srandy doma skúšala.
Pre konspiratorky - chlap nemal žiaden hormonálne aktívny nádor

pet888
19. jan 2025

Urcite je adekvatny,drzim palce,aby to teraz uz dobre dopadlo🙏🏻Aj vam prisli na pricinu potratov?