Určite viac napovie originál foto
@kikaaa444 zial test som vyhodila a mam len tuto lebo to bolo veeelmi slabo vidiet na fotke.. no praveze ja tu ciarku nechcem silou mocou najst ale uz mi meskaju 13dni a bazalnu teplotu mam stale okolo 37 pri prvom mi test vysiel az na 18ty den a to bola testovacia ciarka slabsia ..
Hej ale dávať test do negstivu mi pride odveci 🤷🏽♀️ Veď ak tam ta čiarka je tak tam je , skôr v tom negatíve si môžeš nájsť falošného ducha lebo keď si všimneš na tej fotke tie čiarky môžeš vidieť všade , na prstoch , vedľa , hore , dole .. keďže je to negatív...a ak to meškajú 13dni to už musíš mat riadnu kolajnicu .. takze asi skôr za doktorom zájsť . Držím palce
13 dní je dosť, relatívne ok by to bolo len v prípade hodne posunutej ovulky, aký mávaš cyklus? Spravila by som test za 4-5 dní znova a podľa toho riešila ďalej. Ak bude stále slabá čiarka zbehla by som radšej k doktorovi na krv (vylúčiť mimomat.teh)
@bagre ja som bola dva krat tehu a dva krat som otehotnela par dni pred ms a termin mi ratali podla velkosti plodu.. no a ako pisem pri synovi som otehotnela den pred MS a prvy test mi vysiel pozitivne az po 18tich dnoch od vynechania.. kojim este takze som myslela ci to nemohli urobit to lenze od 600nedelia som mala na den pravidelne 32dnovy cyklus.. 🙄🤷🏻♀️
@kikaaa444 nemusi mat kolajnicu,ty predsa nevies,kedy mala ovulacii. Mohla ju mat dva dni pred ms.
Skus si urobit zajtra a nedavaj negativ. Ja som si robila bud obycajny namacaci alebo ked kazetkovy,tak som ho otvorila. Lebo pod tym sklickom hadze tiene.
Tak sprav za pár dní ešte 😉 ja som pri prvom tehu mala príznaky, ale test ked meškalo mi vyšiel negat. Ale keđže príznaky trvali tak som 8 deň meškania spravila test znova a vyšli koľajnice. A pritom styk bol v začiatkoch 30dňového cyklu...
@miriam1983 áno to je pravda , ale minimálne čiarka by tam už bola , respek náznak čiarky .. na ducha je to už veľa dni
Sprav si ešte zajtra , ak stále nepríde ms ani test tak zajdi k dr pripadne na krv , tak najlepšie budeš vedieť na čom si .
Ale toto je jasná druha čiarka . Nie žiaden duch
ani náznak ale pekná čiarka 🙂 skús teda ešte v pondelok
@kikaaa444 skusim uvidime co to urobi🤷🏻♀️
Ja som taketo pekne ciarky nemala ani 2t po meskani a tehotna som bola
@river_song dakujem si zlata nevedela som ako naspat.. no uvidime ak budem doktorka sa nepotesi kedze som len 10mesiacov po cisaraku
@barboritta ja som dva tyzdne po vynechani nemala nic este 🙄

Treba ukázať fotku testu neupravenu - keď tam ta čiarka bude tak tam bude aj bez toho aby ste fotku dávali do negatívu. Aký to ma význam hľadať čiarky silou mocou tam kde nie sú potom tam vidíte duchov a zbytočne ste sklamane . Píšem to v dobrom 😚 tak sup sem s normal fotkou nech vidíme 🙂