icon

Je test pozitívny?

cici741
1. nov 2021

Dobrý deň rada by som sa opýtala som tehotná podľa tejto fotky alebo nie? Pohlavný styk bol počas ovulácie už prešlo od styku 14 dní a mešká mi 3 dni menzes pomôžete prosím 🙄 pridala som 3 fotky jedna sa o ten istý test len som ho 3 krát vyfotila

Je test pozitívny?Je test pozitívny?Je test pozitívny?
Strana
z2
cici741
autor
1. nov 2021

@snowflake07 to isté môžem aj ja povedať že pôsobíš chaoticky ospravedlňujem sa ak vadia čiarky atď to teraz podstatné nie je ale prestaň podripovať vôbec ma nepoznáš a ideš hodnotiť toto je len stránka virtuálny svet tak sa nenavážaj do mňa že citujem milovanie študovanie asi ti to chýba keď tak píšeš ľudia sú rôzny a tém kto chce tak hlupákom ostane

julka550
2. nov 2021

Čo poviete na môj je to len kanálik?

ailiba
2. nov 2021

@julka550 podľa mňa tam je slabá čiarka🥰. Kedy máš dostat ms?

julka550
2. nov 2021

@ailiba dnes je 27DC .. mávam 31 dňove

ailiba
2. nov 2021

@julka550 tak to je pekne👍... Ešte si nemala dostať a už je čiarka. Držím palce a gratulujem. Uvidíš o pár dní bude ešte silnejsia💪

julka550
2. nov 2021

@ailiba ďakujem 😘 dúfam že áno

via88
2. nov 2021

@cici741 pozri budes riesit omnoho komplikovanejsie veci a rozhodovat o svojom dietati... musis byt pripravena. Ci kazdy problem pojde na kona? Ty budes musies rozhodnut, ci v pripade povedzme nejakych zdravotnych tazkosti tvojho dietata je to na lekara, vyhodnotit co zvladnes aj doma a ako na to. Len utisit plac si niekedy pyta sebavedomu zenu matku, co sa vie sama rozhodnut a vyhodnotit okolnosti. Neviem ako to inak povedat, nebola to urazka, skor rada. Nikde nie je otazka, ci mas opakovat test, alebo ci naozaj si alebo nie si tehu, ty sa pytas, ci je test, na ktorom ti dve ciarky idu vybit oci, pozitivny... samozrejme mozes sa to opytat, len... chapem baby co duchuju,no ale taketo kolajnice? 😁 ved je to jasne.

christinka1
2. nov 2021

@cici741 a toto má mať dieťa 🤦 návod bol k tomu načo? Jeeeminenky mám dosť...

evakiki
15. jan 2024

Ahojte chcem aby ste mi poradili či som tehotná dám sem aj test

qwer2019
15. jan 2024

@evakiki však to sú krásne koľajnice. Áno si

Strana
z2