icon

Je test pozitívny?

30. máj 2023

Ahojte.robila som si dnes doobeda test a vyskocil mi dúšik ružový, sice slabý ale viditelny bez nejakého natacania pod svetlom.. Teraz vecer som nevydrzala a skusila som este jeden, kedze mi to nedalo pokoja a teraz len taky mini tienik..mozno len kanalik lebo sa zjavil az po zaschnutí.Podla vas môzem byt tehotna ? vidite tam nieco? preco bol viditelny dusik na obed a teraz nic? 🙄😐

Je test pozitívny?Je test pozitívny?
jana0215
30. máj 2023

Testy treba robiť ráno. Poobede/večer môžeš mať zriadený moč. 🙂 Ten horný vyzerá nádejne. 🙂

obleckodogymu
30. máj 2023

Asi som slepa ale nevidím tam nic, teda skôr negativny

autor
30. máj 2023

@obleckodogymu ja uz sama tiez neviem co vidim 😀 uz len rano budem testovat lebo si vyočím oči

cokoladova_babovka
30. máj 2023

Záleží aj ktory deň cyklu si. Ja som mala taký test deň dva pred ms a potom som ju dostala.

romanka06
30. máj 2023

Ja nechápem týmto otázkam 🤦‍♀️ ak si mala nechránený styk tak samozrejme že môžeš byť tehotná. Ak si o výsledku na pochybách tak si ho zopakuj o jeden-dva dni z ranného moču. Ozaj vám niektorým už asi z toho slnka prepína, takmer denne je tu založená diskusia s fotkou a otázkou či môžem byť tehotná 🤦‍♀️

autor
31. máj 2023

@romanka06 my sa o dieťa snazime vies zlato? a uz pekne dlho. a nie som s tym sama. kopec zien sa tu nadeja a pyta sa na rady inych zien. myslim ze sa to tu vola diskusne forum rozdelene na milion tem a skupin. tak preco proste neskocis dalej na inu temu a musis tu mudrovat? toto zas ja nechapem.

vevapeto
31. máj 2023

Fíha čo sa stalo, že tu nepadla rada ten test rozobrať😉 či to sa už nerobí?🤨

divokykonik
31. máj 2023

Však píšeš, že je to diskusné fórum, tak len reaguje na 1000. tému s testami, kde nič nevidno a padá otázka: som tehotná? Keď vidím takú tému raz za týždeň ok. Ale každý deň niekoľko tém, testy biele, ja neviem čo čakáte. Ja keď som testovala, tak som nehľadala duchov. Buď bol biely, alebo už koľajnice. Nič medzi som nebrala ako pozitívny test. Keď som si nebola istá, počkala som pár dní. Aj ja som čakala na čiarky, každá z nás čakala na 2 čiarky. V rodine máme páry, ktoré čakali 5-10 rokov každý mesiac dve čiarky. Ja chápem, že chceš dieťa, skrátka počkaj dva dni, urob si test a hotovo. Easy.

autor
31. máj 2023

@divokykonik wau. teraz si mi otvorila oči. pravda je vsak taka, ze. akonahle mi vyjde pozitivny test musia mi nasadit lieky kedze potrácam. ale ok, chapem. Moja chyba ze som sa chcela spytat na nazor, mohla som tusit ze namiesto odpovede tu dostanem len ponize ie a zdrby. klasicke ženy. pekny den

bm_
31. máj 2023

Nevsimaj si tie reci, ked ich nebavi pozerat sa na testy tak nech nechodia na toto forum. Ja na tvojich testoch slabe ciarky vidim, na oboch. Asi si viac pila podvecer, takto v zaciatkoch je to hcg v moci velmi nevyspytatelne. . Viem co to je roky cakat na babatko. Casto som otestobala aj dvomi roznymi testami aby som videla ci je len test pokazeny alebo je to skutocne. To ze tam su dve ciarky je jasne, ci robia tieto testy duchov stale, alebo to bude biochemicke alebo si ozaj tehotna sa dozvies az po case ano. Najlepsie otestuj rano a drzim ti palce🙂

autor
31. máj 2023

@bm_ samozrejme ze biochemické,za tie roky je to uz rutina a ja naivna vzdy nachvilku uverim.dnes rano su testy biele ako cerstvonapadnuty sneh

jana0215
31. máj 2023

Kedy ti má prísť ms? Už ti mešká?

autor
31. máj 2023

@jana0215 11 dpo. predosle tehotenstvo som mala 10.dpo pekne ciarky tak som.vychadzala z tej skusenosti

maryetta
31. máj 2023

Rob test najskor v den menstruacie. Zbytocne sa stresujes. Urcite tym ze robis aj vecer. Ja som si robila ked mi meskalo cca 1-2dni a uz boli viditelne kolajnice.

jana0215
31. máj 2023

Tá spodná bola moja 13dpo. Čiže 2 nad ňou bola 11dpo. Poriadne nič tam nevidno. Ešte je skoro na to, uzavrieť to ako biochemické. Počkaj do ms, pokiaľ nemusíš po pozitívnom teste hneď nejaké lieky nasadiť ako som to mala ja. Tie denné stresy , testovania boli celé zle.

autor
31. máj 2023

@jana0215 praveze musim mat ihned lieky .. kvoli tomu to robim. ale samozrejme ze som aj nedockava.. podla mna je to uz pase, ked som.mala vcera ducha a dnes uplne beloba

jana0215
31. máj 2023

Tak ešte skús testovať, kým ms nepríde. Ale max 1x denne, poobede/večer nemá zmysel testovať

as1184
31. máj 2023

Nechcem byť za múdru, ale hlavne by som sa trošku na tvojom mieste dala do kludu. Mala som to isté (viac potratov) a bolo mi povedane, že akonahle budem mať pozitívne tehotenske testy, mám volať, aby mi hneď nasadili liečbu (pichanie injekcii v mojom prípade). A je to tak, že testy po ovulke ti asi neuznaju, treba robiť v čase predpokladanej menštruacie a keď ti tie výjdu pozitívne, aj tak si to overia ešte krvou na HCG. Potom ti nasadia liečbu. Nikto ti nenasadí liecbu ešte pred menštruaciou zato že si si našla nejaku tu čiaročku. Takto to chodí. Takže radím klud, žiadny stres a ono to raz vyjde🍀✊ ja som si tým istým teraz prešla a momentalne som 34tt🥰 od začiatku nasadena liečba.

floki1994
31. máj 2023

@as1184 uplne suhlasim....ja som tiez na injekciach od zaciatku ale tie mi nasadili tak ci tak az ked meskala MS..ono kebyze pride tyzden pred MS s pozitivnym testom tak neviem...mne lekarka rovno povedala zavolajte si az ked bude meskat a bude pozitivny test. Nasledne nasadime lieky...

autor
31. máj 2023

ja som v klude..za to zs si spravim test znamena ze som suca na psychiatriu? 😀

romanka06
31. máj 2023

Presne tak. Len sa tu potrebujete nádejať že ste tehotné a márne v sebe niekoľko dní živiť radosť a zároveň strach. Keby som napísala že áno vidím tam slabú druhú čiarku bola by si spokojná? Alebo by si bola spokojnejšia keby ti napíšem že áno vidím ju tam ale mne sa stalo to isté a ďalší test bol negatívny a následne mi prišla meškajúca menštruácia? Logicky jednoducho ak som si nie istá testom tak ho zopakujem a nebudem dávať fotky na fóra a dúfať že ma iné ženy budú utvrdzovať v niečom len preto že to chcem počuť. A teda kľudná určite nie si keď potrebuješ vešať fotky testov s otázkou či môžeš byť tehotná sem.

autor
1. jún 2023

@romanka06 preboha ziveho..moja chyba ze som sa nieco spytala tuto na fóre supov..

cokoladova_babovka
1. jún 2023

A zosilnela tá čiarka? 🙂

lami201020
Autor odpoveď zmazal
beata_k
4. júl 2025
@lami201020
Odpoveď bola zmazaná

@lami201020 Je rozmoceny a teda neplatny.